Van olyan fénymásolós hely Budapesten, ahol én fénymásolhatom le, amit szeretnék, és csak az oldalszámot fizetem ki? Nem akarom, hogy lássák, mit akarok lemásolni, nem akarok magyarázkodn vagy kínos perceket átélni.
COPYMAX
copymax.hu Önkiszolgáló fénymásolás.
Nem kell idegeskedni azért, hogy a fénymásolást végző ember meglátja, hogy mit szeretnél fénymásolni.
Úgyis elment a gép minden fénymásolatot.
4
Tessééék???
Minek, miért menti el? És valaki ezt később visszanézi?
Hát én álruhában megyek be, meg parókában, komolyan mondom...
6: Kérdezd meg a munkatárstól, hogyan lehet törölni a doksit amit
lefénymásolt.
"Minek, miért menti el?"
A mai fénymásolók már nem úgy működnek mint régen, nem optikai úton egy az egyben történik a másolás hanem van egy szkenner ami leolvassa amit ráteszel az üvegre, eltárolja és az ugyanabban a dobozban lévő nyomtató kinyomtatja. Tehát a beolvasott adat mindenképpen eltárolódik. Az más kérdés hogy ehhez az adathalmazhoz hogyan lehet hozzáférni és meddig tárolódik. Ha úgy van beállítva a gép, akkor lehet hogy akár napok, vagy hetek múlva is néhány gombnyomással újra kinyomtatható az amit másoltak rajta.
Mondjuk most végiggondolva, ha egy önkiszolgálós, akkor nagyon sok ember nagyon sok dolgot fénymásol rajta, ezért nagyobb az esély rá, hogy gyakrabban törlik.
Nem hívom oda a munkatársat, mert nem akarok feltűnést, és nem tudhatom, tényleg törli-e, vagy csak úgy csinál, és később jól megnézi, vajon mi volt annyira titkos, hogy töröltetni akartam. De ha nem csináloksemmit, akkor csak megy a közösbe, és lehet, hogy majd kiürítik a lomtárat anélkül, hogy átnéznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!