Van egy mobil infrapanelünk, tehát nincs beépítve, hanem oda lehet tenni, ahova akarjuk. Nincs a vezetékén kapcsoló. Akarok venni egy elosztót, amin van kapcsoló. Milyen elosztót ajánlotok? Ami a Tescóban kapható, az is megfelelő?
Úgy gondoltam, hogy a kapcsolóval ellátott elosztóba dugnám az infrapanel csatlakozóját.
Lehet ebből gond?
Ezek közül jó valamelyik?
Milyen minőségűek ezek? Megbízhatóak?
Lehet. Azok a kapcsolók amik a hosszabbítókon vannak elég silányak. Én pár 10 kapcsolással kinyírtam egyet próbából. Egy 3000W-os vízforralót kapcsolgattam. Mivel ezeken a kapcsolókon nincs kb semmi amivel felkészítenék nagy teljesítmény megszakítására ezért nagyon hamar végük van. Jó esetben nem gyújtják fel a lakást.
Az ilyen nagyáruházi tömeggyártott hosszabbítók nem arra valóak hogy komoly teljesítményű berendezéseket üzemeltessünk róluk hosszú távon.
"Milyen elosztót ajánlotok?"
Kapcsoló nélkülit.
Vagy:
- Milyen kapcsolós elosztót ajánlotok?
- Kapcsoló nélkülit.
#3. 550W.
#4. Kérlek, indokold meg. Köszi.
Nyilván nem értek hozzá, azért kérdezem, de egy előzőnél részletesebb válasz még tudást is tartalmazhat.
Óhh, 550W-ra lehet én is ezt mondom. Ugye ezek lb 3000W-ot szoktak megadni max terhelésnek (mármint az elosztók, kapcsolósak is).
Ettől függetlenül amúgy valóban szarok. Nálunk több kapcsoló szétesett már (oké, az a több egész konkrétan kettőt jelent.. 😃)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!