Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik az a ww röhr gte...

Melyik az a ww röhr gte kocsi? Pont egy autószalonossal ismerkedek övék kint egy hatalmas cég.

Figyelt kérdés

#ww röhr
2023. jún. 29. 19:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Oké akkor megirom neki hogy de pont egy balkáni fog neki beinteni ha ő arra veri magát hogy külföld meg pénz és akkor azt hiszi ezért ő több.
2023. jún. 30. 08:20
 12/28 Koaxk Ábel ***** válasza:
Nem bántásképpen kérdező, de az írásképed alapján a korábbi válaszoló azt hiszem pontosan rátapintott a lényegre!
2023. jún. 30. 16:54
 13/28 A kérdező kommentje:

Es siman megírok szerződéseket, állami szervek dokumentációit jegyzőkönyveit, hatalmas szervekkel is folytatok levelezéseket és tőlem tanulnak képzeld. Azt sem tudják a diokomás kollegák, ha megszólítás után vessző van akkor kisbetűvel kezdjük a mondatot.

Sz.rom le a gyk-t meg a véleményüket, olyanoknak, akik még a helyesírás és mobilirás közt sem tudnak különbséget tenni.

Azt sem tudjám mi az hogy elütés meg mi az hogy helyesírás.

Én még a helyesírási szótárat is reformálnám, van benne egy rakat minden ami helytelenül van rögzlzítve de ugy kell használni mert az a kódex:D

Meg inkább érdekelnek az 50 millás kocsik mint mások piti beszolásai.

Amugy aranyos a srác nem olyan amiket itt róla hisznek mások a saját taoasztalataikból...:D

2023. jún. 30. 17:37
 14/28 A kérdező kommentje:
*azt sem tudják
2023. jún. 30. 17:38
 15/28 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem engem kell meggyőznöd, nem én kérek párkapcsolati tanácsokat GYK-n.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy ha valaki igényes magára, és az írására, akkor nincs olyan, hogy "mobilírás meg helyesírás".

Itt rengeteg értelmes ember írogat és hiába csak egy GYK, adnak arra, mit, hogyan és miként fogalmaznak és írnak le.

Én csak arra reagáltam, hogy ha nekem egy hölgy ilyen írásképpel írna mondjuk ismerkedési szándékkal, én is a megfelelő polcra helyezném el magamban.

A jómódú úriember is lehet ezért tetszeleg a vagyonával, bár a túlzott ego eleve a butaság jele.

Nem próbállak meggyőzni, de az emberek arról alkotnak képet amit kapnak!

2023. jún. 30. 17:56
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem is kértem párkapcsolati tanácsot.

Itt kezdték ezt a gyk-n hogy balkániak nem kellenek úgysem külföldieknek. Kicsit lesúlytó tényleg hogy minél kevesebb a oénz ugy mennek kelet felé Mo köré? Mint nálunk az incelek akik ukrán menekültekre vadásznak?:D

Szerintem amúgy ő csak be akar(t) vágódni nálam, gondolom kocsival szedi fel a nőket, ez a szint a srác. Valójában szeretett volna szerintem elbűvölni lenyűgözni.

Hagyjár már az irásképpel, annyira nem a felszín a lényeg.

Ő egyszer nem szól olyanért hogy pl néha keverem a szavakat es javítgatom magam:D

Egyszer az elköltözni helyett az felöltözni/csábítani-t írtam neki(anziehen/abziehen), másszor a halk helyett sajnost(leise bin/leider bin), meg majdnem kevertem a Traum-ot(álom) a traumával ugy megdícsértem a kocsit :D

Soha ki sem nevetett, nem is szólt egy szót sem, ők amugy is intelligensen udvariasak, nem úgy mint a gyk:D

Ő meg néha belekeveri az angolt pedig echte német:D

"Nice", " cool", "homepage", "bin realty" :D

2023. jún. 30. 18:14
 17/28 A kérdező kommentje:

Jah lesújt :D

Bocsesz:D

2023. jún. 30. 18:20
 18/28 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nyilván nem fog szólni semmiért, én is lehazudnám neked a csillagokat, ha felszínesen célt akarnék érni. (Már ha ilyen típus lennék)

Amúgy meg, ez a kocsival felszedni csajokat, annyira szánalmas szerintem.

Én pl ismerkedős oldalakra fel sem rakom az autóm, sőt volt olyan randi, ahol leparkoltam valahova a kocsival és gyalog mentem, és úgy ültem be egy kávéra egy nővel.

Én úgy vagyok vele, ha egy gyökérnek tart valaki, akkor ne befolyásolja más, ha meg megvan a kémia, akkor a többi meg max legyen egy kis plusz.

Ne az alapján ítéljenek meg, hogy mim van, meg ne mozgó ATM legyek.

Aki a vélt, vagy valós vagyonával villog, az vagy ennyit is ér, vagy tényleg csak azt akarja...

2023. jún. 30. 18:23
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem, ők amugy sem teszik helyre a másikat. Alap etikett náluk.
2023. jún. 30. 18:27
 20/28 Koaxk Ábel ***** válasza:
Még egy gondolat, az incelek, meg nem vadásznak senkire, mert utálják a nőket a saját sikertelenségeik miatt, de ez már egy hosszabb és szomorúbb történet. :)
2023. jún. 30. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!