Melyik az a ww röhr gte kocsi? Pont egy autószalonossal ismerkedek övék kint egy hatalmas cég.
Figyelt kérdés
#ww röhr
2023. jún. 29. 19:06
1/28 A kérdező kommentje:
Hybrid, 280 PS,gschw 290
Ezeket írja nekem róla a srác
2023. jún. 29. 19:09
2/28 A kérdező kommentje:
Vw
2023. jún. 29. 19:15
3/28 anonim válasza:
A Volkswagennek nincs Röhr nevű modellje, de van ilyen névre hallgató kereskedése. A GTE pedig a hibrid modelleket jelöli az egyes típusokon belül. Én nem tudok olyan típusról, amiből a hibrid 280 lóerős lenne és 290 km/h lenne a végsebessége, de nem biztos, hogy gyári az autó.
4/28 A kérdező kommentje:
A röhr igen kereskedés arra sikerült már rájönnöm:)
2023. jún. 29. 20:03
5/28 A kérdező kommentje:
Olyan kocsikat küld hogy ez az apjáé, aztan tesoja a kosijával meg ő a sajatjával hogy szerintem en nem ismerkedem inkább vele tovább..
Luxusban élnek. Mit akarhatna tőlem.
2023. jún. 29. 20:05
6/28 anonim válasza:
Mit akarna szerinted...
Egy balkáni tudatlan és legfőképpen olcsó subarbaby-t.
7/28 A kérdező kommentje:
Akkor minek házaeodnak kulfoldiek magyarokkal ha bapkani tudatlannak nézik őket?
2023. jún. 30. 07:06
9/28 A kérdező kommentje:
6 ra írtam.
Szerinte egy külföldni balkáni tudatlannak nézi a magyarokat semmit nem is akarna.
Viszont egy rakat külföldi hazasodik is magyarral.
2023. jún. 30. 07:12
10/28 anonim válasza:
#9: Igen, én írtam azt a választ, csak kb. értelmezhetetlen volt a komment az íráskép miatt.
De hogy válaszoljak, mégis miért?
Pont azért, mert balkáni tudatlan és olcsó. Ő is meg tudja fizetni. Ha az esztétikumból nem akar lejjebb adni, viszont a pénze nem elég akkor megy kelet felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!