Vevő rejtett hibára hivatkozik. Szerintem nincs igaza. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Előző nap sikeresen eladtam az autómat. A drága indián vevő természetesen hívott rá egy napra hogy ég az ABS lámpa, és hogy ő azt megnézeti és akkor megbeszéljük. Jelzem nálam nem volt vele gond. Nekem ez így elég átverősen hangzik. Mit tehetek? Mondjam neki hogy vigye bíróságra? Ha tényleg ő mókolta meg reggelre, akkor úgy sem megy el addig.2023. jún. 28. 13:07
11/11 Koaxk Ábel válasza:
Én egyszer egy Audi-t beadtam egy kereskedésbe, hogy adják el, nem akartam vele vacakolni, nyilván őket nem érdekelte, hogy C típusúak vették meg.
Én meg hát később tudtam meg, mikor jöttek a bírságok a nevemre, mert hát nem íratták át, és szerettek parkolni is ingyen, meg száguldozni is.
Annyi mákom volt, hogy az okmányirodában én lejelentettem az eladást, így én védve voltam. A sok kellemetlenségtől így sem mentett meg, mert én leveleztem a parkoló társaságokkal is meg a rendőrséggel is, bizonyítva az igazam.
Szóval ahogy a #2-es mondja nem üzletelünk velük, abból te jól nem jöhetsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!