Vevő rejtett hibára hivatkozik. Szerintem nincs igaza. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Előző nap sikeresen eladtam az autómat. A drága indián vevő természetesen hívott rá egy napra hogy ég az ABS lámpa, és hogy ő azt megnézeti és akkor megbeszéljük. Jelzem nálam nem volt vele gond. Nekem ez így elég átverősen hangzik. Mit tehetek? Mondjam neki hogy vigye bíróságra? Ha tényleg ő mókolta meg reggelre, akkor úgy sem megy el addig.2023. jún. 28. 13:07
1/11 anonim válasza:
Átverés, főleg hogy ez nem rejtett hiba, hanem bármikor előforduló általános hiba. Nem tartozol semmi ilyesmire felelősséggel, tiltsd le a számát és mehet a búsba a hülyeségével. Jó hogy nem azzal hív, hogy kiégett az egyik égő, cseréld ki neki... Amúgy szerintem csak átverés, csak kitalált valamit, mivel tudna téged lehúzni.
2/11 anonim válasza:
Nem kötünk bidam-bidammal üzletet soha.
3/11 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom hogy nem szabad. De most nem nagyon volt más választás, csak ilyen jelentkező volt. Elsőnek köszi, valami hasonlón gondolkoztam és is.
2023. jún. 28. 13:16
4/11 anonim válasza:
Mivel magánszemély az eladó, neki kell bizonyítania szakvéleménnyel bíróság előtt, hogy rejtett hiba volt, ami fennállt az eladáskor. Nem valószínű, hogy belemegy a hercehurcába.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak úgy hozzáteszem, hogy egy 390 ezres autóról beszélünk.
2023. jún. 28. 13:49
6/11 anonim válasza:
Szóval hajtsd el, pereljen, ha akar. Jó hosszú folyamat, amíg a bíróság dönt, egy év is lehet. Ha valóban csak trükközik, akkor nem fog ebbe belekezdeni, mert akkor költeni kell szakértőre, ügyvédre is, amit nyilván nem fog.
7/11 anonim válasza:
5: pláne, gondolod, hogy belekezd ennyiért egy 1 éves folyamatba, aminek a végén nem biztos, hogy lát pénzt? Eléggé kizárt.
9/11 anonim válasza:
Két dolgot csinálj. 1ne vedd fel, 2. fegyverkezz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!