Új Skoda rendelése esetén "rejtett rakodórekesz a csomagtérpadlóban" extra hasznos szerintetek?
Az értékesítő lebeszélt róla mondván, hogy így ugyan sík lesz a csomagtérpadló, viszont így kisebb lesz a csomagtér, hiszen a padló alatti, pótkerék feletti rekesz olyan alacsony, hogy nem tudja elképzelni oda mit tudna az ember egyáltalán bepakolni..
Sok értelmét én sem látom. Nem értem, miért olyan fontos sokaknak, hogy sík legyen a csomagtérpadló, mások meg azt mondják semmi haszna...
Nekem eddig nem volt olyan autóm, amiben sík lett volna csomagtér, de soha nem is hiányoltam.. Ti mit gondoltok erről?
Ez egyértelműen a te igényeidtől függ. Gondolom megmutatták, hogyan néz ki. Te tudod mit hordasz a kocsiban és mit nem.
Én személy szerint kérném. Építkezni akarok és jól jön, ha egy teljesen egy síkú, hosszabb, könnyebben pakolható teret kapok. Na meg a kocsiban tartott állandó cuccokat is el lehet tütnetni így.
Viszont, ha valakit nem zavar, a csomagtartóban a kupi akkor valóban teljesen felesleges. Ismerek olyat, aki még a pótkerék mellé sem rakja le a helyére az emelőt, mert kényelmesebb, hogy évek óta teljes kupleráj van a csomagtartóban, és így nem kell kipakolni évente kétszer a kerékcseréhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!