Autokereskedés rejtett hiba!??
Vettem egy Golf 5 2006 os autot kereskedesbe Május 5.-én akkor minden szep és jo volt de masnapra kidobott egy hibát kormányszög jeladó fel is hivtam a kereskedőt azt mondta bele adja a felét 40 ezer ft ot at is kuldte a penzt ,bele raktuk az uj kormanyszogjeladot es ugy tunt hogy jo lesz de megse,most vezerles cseren van az auto Hétfő ota és közben rajott a szerelo hogy a szilenteket kalapáccsal ütöttek ki és ezt nem szereti az elektromos kormanymű azt mondta hogy lehet kábel baj is de készüljek fel a legrosszabbra is.
1450km mentem Május 5.ota most ha a kormányműhiba lesz ezzel megkereshetem újból a kereskedőt? Állítólag szereléssel 350 ezer a kormánymű. Előre is köszönöm a választ!
A kormányműben nincsen semmilyen szilent, amit ütni lehetett volna. Kezdjük itt.
Nem kerek a történet, valaki valamit sumákol.
"1450km mentem Május 5.ota most ha a kormányműhiba lesz ezzel megkereshetem újból a kereskedőt?"
Szerintem nem nagyon van esélyed további reklamációra. Magad intézted a kormánymű javítását. A kereskedő joggal hivatkozhat arra, hogy ezzel a vevő megszüntette a lehetőséget, hogy bizonyítsa hogy a hiba vételkor még nem volt jelen.
És egyszer már megállapodtatok egy árleszállításban ezzel az alkatrészcsoporttal kapcsolatban. Sajnos a szerelőd nem állt a helyzet magaslatán, amikor meg kellett volna határoznia, hogy mi a hiba.
Árleszállítást kaptál + belenyúltatok az autóba!
perre nincs esélyed.
"Állítólag szereléssel 350 ezer a kormánymű."
Szerelő komád átver, te meg a kereskedőt akarod támadni.
Az egész autó nem ér annyit!
Látja rajtad a szerelő hogy fingod nincs az autóhoz és téged lelehet húzni rendesen.
Persze nyilván ahonnan vetted is , annak is a lényeg hogy eltudja passzolni a szart, te meg kapóra jöttél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!