Idős vagyok már megtanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna autót vezetni, de mindig másra kellett a pénz. Most 35 vagyok és nagy segítség lenne, főleg két kisgyerek mellett és végre lenne is rá pénzem. Sógornőm azt mondja már nem érdemes belekezdenem. A korom miatt elsősorban és azért, mert itt Budapesten túl nagy a forgalom és ne kockáztassak.2023. jún. 27. 15:33
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Elkezdem.
2023. jún. 28. 10:00
12/18 anonim válasza:
"idős" a 35?! Jesszus, dehogy! 60 évesen is bőven lenne értelme.
13/18 anonim válasza:
Nem vagy még semmivel se elkésve, ismerek embereket akiknek 30-as éveiben lett meg, sőt ismerek egy idősebb nőt is, akinek még 55 évesen lett meg.
Előre is sok sikert kívánok neked!! :-)
14/18 anonim válasza:
Halihó! Pont most buszozok haza vezetés után. Én 31 vagyok, viszont a hölgy, aki utánam következett az oktatásban kb 65 (!) év körüli. Sok sikert kívánok! 😊
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és hogy megy egyébként?
2023. júl. 10. 20:34
16/18 anonim válasza:
Nagyon hullámzó a teljesítményem. Tegnap pl a jó égnek sem akart menni a merőleges előre parkolás, amit amúgy simán megcsinálok. Vannak jobb és rosszabb napok. Kicsit kétségbe is vagyok esve emiatt, mert nem két órája járok és zavarnak a rosszabb napok.
17/18 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel, én kezdem a KRESZ-t.
2023. júl. 11. 08:55
18/18 anonim válasza:
Az könnyen menni fog! Logikus az egész. Ügyes leszel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!