Miképp lehet legmagabiztosabban megtanulni vezetni?
Magamról mondom, hogy az ha beülsz. Valakit vigyél magaddal amikor tudsz, az megnyugtató ha ül melletted valaki. Aztán egyedül is. Ha sokszor mész, biztos megjön az önbizalom. Én még mindig dolgozok magamon, mert úgy ahogy vagyok mindentől parázok... Szóval ja...
Nekem már 15 óta megvan a jogosítvány, de mivel nem volt olyan szükség a vezetésre, nincs meg az a nagy km tapasztalat és hát a pesti forgalomtól én is félek, mondjuk mi vidéken lakunk, ritkán megyünk arra fele. Olyan szinten rossz emlékeim voltak a jogsi szerzésről is, hogy tiszta ideg voltam amikor be kellett ülnöm a kocsiba hogy 20 km-t vezessek csak... Ismerős úton. Aztán ez elmúlt, de még mindig kevés a rutin. Munkába el tudtam menni busszal, nem voltam rákényszerítve és felesleges is lett volna mindennap autóval menni, anyagilag csak minusz lett volna.
Én azt mondom sajáttal menj ha van, ne máséval mert plusz izgulás lesz, hogy jaj csak nehogy a kezed alatt történjen vele valami. A sajátodat sem akarod amúgy sem tönkre vágni, úgyhogy ez hülyeség hogy máséval biztonságosabban mész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!