Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom meg,ha nem...

Honnan tudhatom meg,ha nem vagyok képes megtanulni autót vezetni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát próbálkozol, de nagyon nem megy.
2022. máj. 30. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Leginkább az oktatótól.
2022. máj. 30. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

En elmentem egy ismerossel egy nagy placra, ahol senki se volt..beultunk,elmondta mit hogyan..par kor utan ereztem, hogy ez nekem menni fog. Beiratkozam tanfolyamra, es minden elsore meglett.

otte sose vezettem, es nem. is erdekeltek az autok, csak az elet rakenyszeritett.

2022. máj. 30. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha próbálkozol, de olyan 50-60 óra fele még kb semmi sem megy önállóan.
2022. máj. 30. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Ha rettegsz, stresszelsz, remeg a gyomrod már a következő óra gondolatára is. Kiegészítve azzal, hogy ezt itt meg kell kérdezni.

Aki képes megtanulni, az megtanul. Aki nem, az kérdez, mert sejti az igazságot, de hátha a Zinterneten a Zemberek majd más mondanak...

2022. máj. 30. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ember a kreszt megtanulja, onnantól már csak az atókezelésen és egy kis rutinon múlik a dolog. Ha nagyon nem megy az autókezelés, akkor automatán kell tanulni és kész. A jövő autói úgyis mind automata váltósak (hibrid, hidrogén, elektromos)
2022. máj. 31. 06:09
 7/9 krwkco ***** válasza:
100%

"Honnan tudhatom meg, ha nem vagyok képes megtanulni autót vezetni?"

Az ötödik sikertelen vizsga után a PÁV-on megmondják. Nekik ez a szakmájuk. Mindenki más csak találgat vagy rosszindulatúskodik.

2022. máj. 31. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
PÁV-on megmondják.
2022. máj. 31. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha sok órát veszel és mégis megbuksz. Velem pont ez történt. Igazából már nagyon gondolkodom rajta kell e ez nekem egyáltalán. Mert nem létfontosságú.
2022. jún. 1. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!