Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem csinálnak a kocsijuk...

Miért nem csinálnak a kocsijuknak fedett beállót? Kint állnak az 50 fokban, jégesőben, megveszik az új házat a kocsi meg kint.

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 16:24
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hogy forrósodik a gumi, beltér, vezetékek. Most meg a jégeső is verte az utcában a kocsikat. Vagy ez mind céges és tökmindegy?

Mi ha kiállunk a kocsival, hűvös van benne. Nem értem.

2023. jún. 24. 16:27
 2/29 anonim ***** válasza:
60%

Mennyibe kerül egy fedett kocsibeálló most? HÉSZ megvan? Nem is lehet akárhova tenni. Akinek meg van pénze manapság új házra, annak igen. Valószíná céges, de ha nem is, akkor is 5 évente tudja vígan cserélni. Nem éri meg az anyagi ráfordítást

(ettől függetlenül én garázspárti vagyok, lesz is)

2023. jún. 24. 16:58
 3/29 anonim ***** válasza:
63%
Legyen garázsa. Amúgy neked nem mindegy, ki mit csinál? Ő baja, ha elveri a jégeső, a melegben meg semmi baja nem lesz. Szerinted a kánikulában forrósodik a gumi? Akkor mi lesz, ha kánikulában megy is vele? A guminak az a dolga, hogy melegedjen. Vezetéknek is bírnia kell, elektronikának is, úgy van tervezve, elektronikus alkatrészeknek külön van autóipari osztályozása/változata, amik direkt nagyobb hőmérséklettartományt bírnak, autóba csak olyat lehet tenni, tök mindegy, hogy egy kijelzőről vagy a kormányszervóról van szó. A kocsiban meg úgyis hűvös lesz, ha 1-2 percet jár a klíma. Az a baj, hogy üvölt a #1 válaszodból, hogy semmit nem értesz hozzá, csak vered magadnak, hgy bezzeg neked fedve van az autód, mintha ettől nagyobb ember lennél.
2023. jún. 24. 17:23
 4/29 anonim ***** válasza:
35%
Mert nem olcsó, a ház már önmagában elég sokba került, nem jut rá pénz. Meg még engedélyt is kellene rá kérni, ami szintén nem ingyen van, meg kell csináltatni valakivel, de szakembert nehéz találni, és még az sem biztos, hogy van megfelelö hely rá.
2023. jún. 24. 17:27
 5/29 anonim ***** válasza:
64%
Adom a 3-as álláspontját, mert számomra is bicskanyitogatónak tűnik a kérdés. Ők tudják, hogy mint bír el a pénztárcájuk, és mire van igény. Én is utálom mikor bele akar szólni a szomszéd, hogy mit csináljak a saját házamban vagy udvaromon.
2023. jún. 24. 17:31
 6/29 anonim ***** válasza:
51%
Inkább foglalkozz a saját dolgoddal.
2023. jún. 24. 17:35
 7/29 anonim ***** válasza:
50%
Kik?
2023. jún. 24. 17:43
 8/29 anonim ***** válasza:
15%

Ezt sokszor én se értem... Nekem az egyik garázsban van, a másik beálló alatt. De a beálló két oldalán is házfal van, csak két oldat nyitott. Én se tudnám elnézni, hogy az utcán dekkol a kocsi. Laktam annak idején én is panelban. De akkor sem a ház előtt aszaltam szerencsétlen gépet. Béreltem garázst. Az sem kifogás, hogy nincs. Én is bő 1 km-re találtam csak. De nem esett le a karikagyűrű az ujjamról, hogy odáig el kell gyalogolni. Sőt, ennyi mozgás még jól is esett sokszor.

Felénk amúgy tegnap jól betojatták a népet. Meg se tudtam számolni hány beponyvázott autót láttam. Utcán, meg házak udvarán is. Ez a vastagabb, felül szivacsos ponyva volt rajtuk. De nem egy házi barkács alternatíváját is láttam ennek: kiszuperált plédek, meg kartonpapírok a kocsi tetejére és a motorháztetőre eszkábálva. A legmegdöbbentőbb: öreg G Astra, rajta kartonpapír, azon meg téglák(!) lesúlyozásként. Bátor a tulaj. Amúgy felénk tegnap a szélen kívül semmi nem lett.

2023. jún. 24. 17:58
 9/29 qkker1 ***** válasza:
39%
Közöd?
2023. jún. 24. 20:33
 10/29 anonim ***** válasza:
52%

Nekem tereprendezest kellene csinalnom eloszor ha egy kocsibeallot szeretnek. A legolcsobb megoldas a fem vazas fem tetovel, viszont ezt sik teruletre lehet csak felallitani. A stabilitas erdekeben betoncolopok kellenek legalabb vagy egy nagy betonplacc amihez odacsavarozom. Ezt igy osszeadva nagyon sok penz lenne.

Csinalhatnam ugy is mint a szomszed hogy csak lerakta a foldre es kesz, visoznt neki nem lejt, igy konnyu dolga volt. En nem usznam meg azt hogy hivjak valakit bobcattel aki megcsinalja neki a helyet.

2023. jún. 24. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!