Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan lehet megállapítani...

Honnan lehet megállapítani hogy egy kocsi eszi az olajat?

Figyelt kérdés

Elmegyek használtautót nézni.

Hogy állapíthatom meg ha eszi a motor az olajat, úgy hogy nem ismerem az autó valódi előtörténetét?

Át tud verni valahogy ezzel kapcsolatban a kereskedés vagy az eladó?

2023. jún. 13. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A kipufogóban fekete lerakódás van, amikor valaki nyomkodja neked a gázt kékes füstöt látsz kijönni a kipufogóból, illetve a gyertyákon is fekete lerakódás van, de ahhoz ki kell venni megnézni. Az is intő jel lehet, ha nem maxon van az olajszint. Át tud verni, ha ezekre a jelekre nem figyelsz vagy jól eltüntetik.
2023. jún. 13. 00:27
 2/5 anonim válasza:
37%
Én nem értek a kocsikhoz egyáltalán, de én a helyedben megpróbálnám, hogy mielőtt elviszed egy próba körre a kocsit megnézed azt a pálcát vagy mit, hogy meddig van az olaj. És miután mentél egy-két kört, megint megnézed... gondolom én.
2023. jún. 13. 00:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ha annyi olajat enne, hogy egy kör után látszik, akkor harmatgyenge lenne, úgy füstölne kéken mint az állat. A kéken füstölést előbb észreveszi.
2023. jún. 13. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod megállapítani és csak az első olajcsere után fog kiderülni. Simán átvernek ha olyanok.
2023. jún. 13. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidegindításnál füstöl, büdös, a motortért olajos, a motor hangja nem szép.
2023. jún. 13. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!