Vennétek '98-as autót?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Manapság vennétek 1998-as autót? Ebben a korban mire kell figyelni személyesen vásárlás előtt? Mennyire hátrány ez az évjárat egy mondjuk 2003-as hoz képest?
A válaszokat előre is köszönöm!
2023. jún. 16. 16:45
1/16 anonim válasza:
Miért ne?
Sőt, ha találnék kedvemre valót akár még 1968-ast is vennék.
2/16 anonim válasza:
Igen, simán vennék, csak jó műszaki állapotban legyen. Többre is tartom a 80-as és 90-es évek autóit, mint ezeket az ultra modern, tele elektronizalt kocsikat.
3/16 anonim válasza:
Akkor már inkább 1993-ast. Az helyből lehet old timer, annak összes előnyével.
Ha ilyen szempontok nem játszanak, akkor érdemes lehet utánajárni, hogy az adott típusnál mikor történt ráncfelvarrás, mert az legtöbbször jótékony hatású.
4/16 A kérdező kommentje:
Igazából első autónak venném, nem befektetésnek vagy ilyesmi, csak sok ismerősöm nem tartja jó ötletnek a 98 körüli autókat, mindenki a 2004-2006 os témával jön :D. Én is többre tartom őket, mint a mai vackokat egyébként
2023. jún. 16. 17:54
5/16 anonim válasza:
HA azonos típusból van újabb (táhat ugyan az a generációs autó, csak az egyik korai, másik késői gyártás), akkor azt venném. Motorikusan nem biztos, hogy sokkal rosszabb lenne a régi, de az idő megeszi az autót. A csövek, vezetékek, kábelek szétrohadnak, megmerevednek és elkezdnek repedni, ami még balesetveszélyes is. Egy 98-as autóval pedig 100%, hogy lesz lakatos munka is. Az újabbal is, de azzal kevesebb.
6/16 anonim válasza:
Én most 1 hónapja egy 1991-est vettem. :D
491000km van benne.
Pöcröff.
7/16 anonim válasza:
Ha jó állapotban lenne és az alkatrész ellátottság is megfelelő, valamint szarásig lennék pénzzel akkor csak olyat vennék.
8/16 anonim válasza:
Hétköznapi használatra nem vennék.
Túl öreg, bármikor elromolhat, egy átlag nyugati városba be sem hajthatsz vele, ki tudja, hogy Pestről mikor tiltják ki.
9/16 anonim válasza:
8as! Tudtad, hogy vannak Ot rendszámos patika állapotú autók?
10/16 anonim válasza:
10 éve vettem egy 98-as Corollát, költöttem rá és kell is, de még mindig kevesebbet mint egy fiatalabbra. Valószínűleg még jó pár évig ez marad. Ja és a gyerekeim ebbe nőnek fel lassan és nem kell buszt venni mert valaki családi autót akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!