Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek-e 22 milliós autót?

Vennétek-e 22 milliós autót?

Figyelt kérdés

Prémium márkás autó, nem tucat verda, gyönyörű formaterv, gyönyörű szín (nem az unalmas fehér-fekete-ezüst-piros) és egészen jó felszereltség, nekem tipikus álomautó lenne, viszont 22 millió a PHEV változata ebben a színben.

Havi 1,1 millió a nettó jövedelmem és 50%-os önerővel, 50% lízingre meg tudnám venni, de kicsit őrültségnek tartok ennyi pénzt kiadni egy autóért, aminek az értéke 10 év alatt lehet a negyedére esne le.

Nem vagyok a felvágós, villogó típus, aki státusszimbólumokat vesz, egyszerűen tetszik ez a kocsi, viszont eddig mindig olcsó városi kocsim volt (most is egy Corsa van), mert 10 ezer km-t megyek csak évente, döntően városban.

Ilyen helyzetben ti megvennétek?

2023. máj. 15. 10:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, megvenném a jelenleg hahun eladó r33ast 20misiert.
2023. máj. 15. 10:57
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
igen, én inkább ilyet vegyek mint egy susuzkit vagy nem tudom miket
2023. máj. 15. 11:03
 3/25 anonim ***** válasza:
38%
eszembe nem jutna, a jövedelem túl kevés hozzá.
2023. máj. 15. 11:09
 4/25 anonim ***** válasza:
9%
Miért lenne kevés?XD
2023. máj. 15. 11:16
 5/25 anonim ***** válasza:
31%
Ha sokat városozol inkább e-autó. A helyedben legalábbis ezt tenném. Meg amúgy is igénytelenebbek, olcsóbb fenntartani.
2023. máj. 15. 11:32
 6/25 A kérdező kommentje:
Igen, gondolkodtam teljesen elektromos kocsin is, de azzal hosszabb utazásokra csak úgy lehet elindulni, hogy előre megtevezed, hol tartasz szünetet, meg a célállomáson is keresni kell, hol van olyan parkolóhely, ahol tölteni is tudod. Míg egy PHEV esetében ha kifogy az akku, akkor megyek tovább benzinnel, aztán majd töltöm, ahol tudom, viszont városi szaladgáláshoz teljesen elég az a 60-70 km hatótáv, szóval lehet, hogy két hónapig tankolni sem kellene, csak tölteni.
2023. máj. 15. 11:39
 7/25 anonim ***** válasza:
24%
Ha megnyerném az ötöst, akkor még drágábbat is vennék, elvinnék teszt körre mondjuk egy BMW i7-est aztán zahlen Sie bitte hirtelen. Mellé meg egy 1994 előtti 750i-t, pedig nem vagyok Bmw fanatikus. Egye fene, egy 740i is megtenné.
2023. máj. 15. 11:40
 8/25 A kérdező kommentje:

Persze, ha nyernék több százmilliót, én is gondolkodás nélkül megvenném ezt a kocsit már holnap. De itt most arról van szó, hogy ilyen jövedelem mellett ti megvennétek-e?

Mert nyilván megtehetném, nem minimálbéren tengődöm és nem a kajapénzből venne el a lízingdíj sem, csak valahogy mégis úgy érzem, hogy nem engedhetem meg magamnak.

3 éve alig 5 millióért vettem a Corsa-t, ahhoz képest a 22 millió baromi sok.

2023. máj. 15. 11:54
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Persze, vegyed
2023. máj. 15. 11:55
 10/25 anonim ***** válasza:
18%
Vegyed!!! Gratulalok hozza!:) nem mindegy hogy AUTÓT vezet az ember vagy egy talicskát ami elvisz A-ból B-be.
2023. máj. 15. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!