Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek-e 22 milliós autót?

Vennétek-e 22 milliós autót?

Figyelt kérdés

Prémium márkás autó, nem tucat verda, gyönyörű formaterv, gyönyörű szín (nem az unalmas fehér-fekete-ezüst-piros) és egészen jó felszereltség, nekem tipikus álomautó lenne, viszont 22 millió a PHEV változata ebben a színben.

Havi 1,1 millió a nettó jövedelmem és 50%-os önerővel, 50% lízingre meg tudnám venni, de kicsit őrültségnek tartok ennyi pénzt kiadni egy autóért, aminek az értéke 10 év alatt lehet a negyedére esne le.

Nem vagyok a felvágós, villogó típus, aki státusszimbólumokat vesz, egyszerűen tetszik ez a kocsi, viszont eddig mindig olcsó városi kocsim volt (most is egy Corsa van), mert 10 ezer km-t megyek csak évente, döntően városban.

Ilyen helyzetben ti megvennétek?

2023. máj. 15. 10:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ezt a sleeper kifejezést most hallottam először. De nem, nem vagyok bütykölős, az olajcserét sem akarom magam megcsinálni, és nem is igazán a teljesítmény érdekel.

Olyat viszont el tudok képzelni, hogy valami 80-as évekbeli kocsit veszek élményautónak és szép apránként kipofoztatom. Pl. a bukólámpás kocsik mindig is tetszettek.

2023. máj. 15. 18:07
 22/25 anonim ***** válasza:
49%
Havi 1 milkós fizuval biztos nem. 4-5 millióig mennék azzal. Elhiszem hogy fantasztikus a járgány, de nálam ennyiért ez már a villantásról szól csak.
2023. máj. 15. 18:40
 23/25 anonim ***** válasza:
70%
Max 3 millio Ft-ig vennek kocsit 1 millios fizetessel.
2023. máj. 15. 18:45
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem beszélt bütykölésről, vannak erre szakosodtt műhelyek. Rosszul fogalmaztam, inkább akkor úgy mondom, megcsináltatnék egy régebbi típust. Honda s2000 vagy nissan skyline... :D akár amcsi gyártmányokat, régi mustang, hasonló.
2023. máj. 15. 19:04
 25/25 anonim válasza:
nem, max 2-3 millios kocsit vennék. De ha én keresnék annyit lehet, hogy nem is vennék ujat, hanem meghagynam a mostani kis 1 milliosat, nem akarok kitunni a tomegbol.
2023. máj. 19. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!