Vennétek-e 22 milliós autót?
Prémium márkás autó, nem tucat verda, gyönyörű formaterv, gyönyörű szín (nem az unalmas fehér-fekete-ezüst-piros) és egészen jó felszereltség, nekem tipikus álomautó lenne, viszont 22 millió a PHEV változata ebben a színben.
Havi 1,1 millió a nettó jövedelmem és 50%-os önerővel, 50% lízingre meg tudnám venni, de kicsit őrültségnek tartok ennyi pénzt kiadni egy autóért, aminek az értéke 10 év alatt lehet a negyedére esne le.
Nem vagyok a felvágós, villogó típus, aki státusszimbólumokat vesz, egyszerűen tetszik ez a kocsi, viszont eddig mindig olcsó városi kocsim volt (most is egy Corsa van), mert 10 ezer km-t megyek csak évente, döntően városban.
Ilyen helyzetben ti megvennétek?
Ezt a sleeper kifejezést most hallottam először. De nem, nem vagyok bütykölős, az olajcserét sem akarom magam megcsinálni, és nem is igazán a teljesítmény érdekel.
Olyat viszont el tudok képzelni, hogy valami 80-as évekbeli kocsit veszek élményautónak és szép apránként kipofoztatom. Pl. a bukólámpás kocsik mindig is tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!