800 ezer ft körül vennének régi prémium szedánt?
Mercedes, Audi, BMW, Volvo
A régi azt jelenti, hogy olyan 20 év körüli, 2000-es évek első feléből származó modellek.
Nem fogok kivételt találni. Sőt, jó állapotút sem fogok találni. Ha dupla annyiért veszek, az is szar lesz. Ez egy tragacspiac. Itt az aszimmetrikus információ uralkodik.
Meg pl a Phaetonos gyerek is 2,5 millióért vette, mégis egy romhalmaz volt.
Akkor nem egyértelmű, hogy rossz az irány? :D
A Phaetonos egy igazi balek, annyiért is lehet szart venni persze, ha valaki ostoba, szarik bele, “csak csajozni jó legyen”
Ennyiért vegyél egy jó állapotú Opelt .
Prémium autó 20 évesen sem olcsó ami jó a szar meg olcsó csak az olcsó hamar lesz drága mivel a gatyádat is rá fogod költeni és ezt tapasztalatból mondom volt egy gyönyörű E36 328i-m ami konkrét megkeserítette az életemet 1 millióért vettem szép volt csak cserébe fél év alatt 2 milliót vitt el és még mindig szét ment benne valami végül nem kevés bukóval adtam el és vettem helyette egy 4-es golfot amit konkrétan nincs az a pénz , hogy el adjam pedig potom pénzért vettem cserébe negyedét nem költöttem rá 1 év alatt a vételárának és nem rohad le állandóan meg nem annyiba kerül bele a gyári alkatrész mint egy új autóba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!