Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 800 ezer ft körül vennének...

800 ezer ft körül vennének régi prémium szedánt?

Figyelt kérdés

Mercedes, Audi, BMW, Volvo

A régi azt jelenti, hogy olyan 20 év körüli, 2000-es évek első feléből származó modellek.

2023. jún. 14. 23:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Lerúgott,agyondriftelt véres torkú német prémiumot kapni ennyiért..
2023. jún. 14. 23:57
 2/23 anonim ***** válasza:
38%

Vegyed! Pár hónap alatt úgyis ralocsolod a vételárának kétszeresét. Sok csóró fiatal vesz ilyet, nem vagy egyedül, mert azt gondoljatok ez a menő. A szerelők örülni fognak.

Nem igazán értem mi a kérdés és azt sem tudom milyen választ vársz. Eldöntötted, hogy megveszed a lelakott, kotla, roncsodat, de legalabb ott lesz a csillag vagy a BMW jel vagy a 4 karika 😂2 hét múlva meg logatott orral mesz be a szervizbe és mikor megmondják h mennyi a javítás kishijjan el fogsz árulni 😂 pár év múlva rájössz, hogy az év balekja voltal és ennek a lovenak sokkal jobb helye is lett volna. Nem vagyok a nemet premium ellen, nekem is az van ( csak h nekem ám Merci gle 2020-bol, szóval ez az igazán menő, nem a lelakott szarod, amivel mercisek rossz hírnevet keltek és mielőtt meg jönne h na biztos irigy vagyok csak h ezt elkerüljük ezért irtam le ezt.

Ami keretedet illeti ha ez a kérdés komoly, akkor 800 ezer Ft mai árakkal egy jobb fajta számítógép ára (IMac, macbook Pro stb) de azok ezerszer hasznosabbak mint a huszon éves bontószökevény 😂

Szerintem kis Recsk a gyerek vagy te amolyan otthon felvagos. Néztél egy jó Opelt v vmi középkategóriás de a premium autókat nem neked találtak ki pláne nem nyócszázér’

2023. jún. 14. 23:59
 3/23 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem tetszik a 2020-as GLE Merci.

A Mercedes mindig is a klasszikus eleganciát képviselte. De mára elmentek egy teljesen más irányba az érintőképernyős műszerfallal meg a futurisztikus cuccokkal. Már semmi nem maradt meg bennük a klasszikus Merci korszakból.

Ha sok pénzem lenne, akkor Bálnát vennék.

2023. jún. 15. 00:08
 4/23 anonim válasza:
49%

Ennyiért ezekből nem fogsz épkézláb állapotút kapni... anno én is függtem ilyen érzelmektől.

Ma már inkább egy volvot vennék ennyi pénzért kilehet fogni bőven szép állapotú s60-at például, felszereltségben minőségben vetekszik a németekkel, és mégcsak le sem néznek annyira vele mintha egy 25 éves német prémiummal krúzolnál. Fontold meg

2023. jún. 15. 00:23
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Talán próbálj meg egy nissan maximat.
2023. jún. 15. 00:39
 6/23 A kérdező kommentje:

Csak a felsorolt típusok jöhetnek szóba. Esetleg még VW Passat.

Egyébként olyan 1,2 millióig szánnék rá, de találtam egy szép A6-ost 800-ért.

2023. jún. 15. 00:46
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Jó hát ha szeretsz szervízbe járni, ám legyen.
2023. jún. 15. 00:49
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Egy kérdésem van: mazochista vagy? Miért nem veszel ennyi pénzből egy olyan autót, ami nem viszi el a teljes megtakarításod? G Astra, Swift, Yaris, Clio stb? Tudom, tudom, "mer a béjemvé a menő". Fel fogsz ülni a szopórollerre, nem is kicsit
2023. jún. 15. 06:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Tegyed. Jól megszívod vele.
2023. jún. 15. 07:30
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ma már olyan árak vannak, hogy ennyiből alsóközépkategóriás tömegautóból sem feltétlenül a patika állapotúakat kapod. Prémiumból meg pláne nem a legtökéletesebbeket fogod kapni, hanem mindenképp foglalkozósakat. Az előző tulajok hanyagságát helyrerángatni nem két fillér és nem kevés munka, energia. Nekem nincs ennyi szabadidőm, fölös energiám. Így inkább fizetnék többet egy autóért, ha kevesebb nyűg van vele. De kinek mi...

2023. jún. 15. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!