Van értelme az úgynevezett premium disel üzemanyagokat tankolni a normál helyett? Megéri a felárat?
Figyelt kérdés
Mitől jobb egy ilyen drágább üzemanyag?
Tényleg ér valamit vagy csak marketing süketelés?
Ha igen akkor megilyen töltőállomásnál javasoljátok?
2023. jún. 14. 17:52
A kérdező szavazást indított:
Kifejezetten hasznos a drágább, jobb minőségű gázolaj
Talán kicsit jobb, de nem sok értelme van, nem éri meg a felárat
Semmi értelme a drágábbnak, csak pénzkidobás
11 szavazat
1/5 anonim válasza:
Persze hogy megéri, mármint a kutaknak.
Teherautók, kamionok senki nem tankol olyat , pedig ott aztán számolják a fogyasztást.
Ráadásul a legtöbb elmegy többszázezer km-t, vagy millió km-t.
2/5 anonim válasza:
A hőmérsékletbíró képessége jobb a prémiumnak, de mikor van nálunk -40 fok? Soha. Semmi értelme a prémiumnak.
3/5 anonim válasza:
Talán néhány modern motornak nem mindegy, hogy milyen üzemanyagot kap a rendszer. De az autók 98 százalékának szerintem a hagyományos is teljesen megfelelő.
4/5 anonim válasza:
Ne kérdezd, miért, én a motoromba 95-ös benzint tankolok, de a családi dízelmotoros autóba csak prémiumot vagyok hajlandó. Nem tudom, megéri-e, berögzült. Mondjuk a motort gyakrabban látja szerelő, szóval azt azért nem kímélem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!