Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy az autó?

Miért nem megy az autó?

Figyelt kérdés

Motor mosás után vagyok,rendes szakemberrel csináltam egy masik városban le is fújta áttörölte,miután kész lett eljöttem onnan mentem egybe 15 kmet.

Utána leállitás ujra indítás majd alig akar menni az auto,ha lassan nyomom a gázt akkor megy de ha hirtelen vagy picivel gyorsabban nagyon lassan gyorsul. Este próbáltam kifujni az érzékelők csatlakozóit,de ma is csinálta be fullad lassan gyorsul lefulladok stb.

Van valami ötletetek mi ázhatott be még gondolkodom a gyertyákon trafon,bizti táblán ja és g astrárol van szó.

ma 12:49
 1/2 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Gyújtótrafó esetleg. 1 henger kihagy, de ezt hallanád (nálam ez volt mosás után) . Remegés tapasztalható, nem egyenletes motorjárás. ?
ma 13:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Alapjárat az a remegés meg van,
ma 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!