Mièrt vannak rossz véleménnyel az emberek a Suzukiról?
Mert olyan "menő" az olcsó és hétköznapi dolgokat fikázni.
Pláne ha magyar.
Bezzeg amikor az ő autója szóba kerül?!
Hát kéremszépen ez egy valódi prémium kategóriájú jármű.
Egy osztrák vidéki orvos második autója volt.
Elsőgazdás, a kormányborítás struccbőrből készült, és ha rajta felejtem a világítást, akkor Falcotól az Amadeust játsza.
Amúgy meg garázsbantartott, sőt a gyári szerelő házhoz járt szervizelni, hogy ne kelljen esőben kivinni az utcára.
Jaj és 8db pohártartó van benne bizony!
/én meg 320ezret mentem eddig a vasalós swiftemmel és még a motor-váltó bontatlan/
Én is azt gondolom, hogy a régi Swift nem alapozta meg a márka jó hírnevét. Később a Wagon R, Ignis sem épp a prémium szegmensbe pozicionálta a márkát. Ezek olcsó közlekedő edények voltak, amik elvittek A-ból B-be, de szegényes felszereltségű, zajos, fapados belterű autók voltak, elég buta futóművel.
A Vitara és SX4 S-Cross modellekkel szerintem nagyot lépett előre a márka, főleg az 1.4 BoosterJet motorokkal. Volt szerencsém ezeket kipróbálni. Vannak azért "suzukis" dolgok bennük, de katergóriájukhoz képest elég jól felszereltek, és a belterük sem olyan bántóan olcsó hatású, mint régen.
A S-Cross frissítése viszont szerintem elég rosszul sikerült, és ahogy olvasom, az új 1.5 hibrid hajtáslánc sem sikerült igazán jól.
6-os
Volkswagen összkerékhajtásal, minimum 1,4 motorral egy évesen 16 millió.
Suzuki Vitara újonnan 1,4 motor, összkerékhajtásal kb 8 millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!