Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2006-os platós 2.5...

Van egy 2006-os platós 2.5 renault masterem, 2 hónapja elkezdte azt, hogy menet közben 1-2 mp-ig nem kap gázt, aztán megy tovább minden rendben, vszeg ugyanebből adódik, hogy pirosnál nincs sebességben, és egyszer csak leáll az autó….?

Figyelt kérdés
….hozzátartozik, hogy mielőtt kezdődött egy nevenincs kúton tankoltam. Volt olyan is, hogy m6-oson gurultam motorfékkel a lejtőn le 100-zal, és vagy 5 mp-ig nem volt gáz. Szerelőnek fogalma sincs, eddig 3x nézte át emiatt. Mitől lehet?

ma 14:44
 1/3 A kérdező kommentje:
szörnyen ijesztő egyébként így vezetni, főleg súllyal
ma 14:45
 2/3 A kérdező kommentje:

jellemző még, hogy akkor kezdte el ezt, mikor már a 10-ből csak 4 csíkot mutatott a tank. Tegnap mentem vele tankolás után 450 km-ert a végére megint elkezdett kimaradni a gáz

Nem tudom, hogy összefügghet-e az előző hibájával miszerint mikor nyomtam a gázt, mintha átváltott volna robotgépbe, és az adott sebességben saját magátol (lassan) kb 1900-ig pörgött, és közben ment, onnan lehetett csak megint felváltani a kuplunggal, és megint pörgött a következő sebességben szigorúan 1900-ig. A szerelő ezt elvileg megcsinálta, valami gázpedál hiba volt. De ez a jelenség ugyanígy kezdődött, értsd: nyomtam a gázpedált, és egyszer csak elszállt, majd magától pörgött sebességben, pirosnál pedig random üresben

ma 14:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Most már akkor is csinálja, ha csak 3 szint hiányzik a tank mutatónál
ma 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!