Személyépjárműben kuplung munkahenger csere lett elvégezve. Szerelő azt javasolta hogy még indítás előtt nyomjam be a kuplungot párszor és rendben fog működni, ez amiatt szükséges mert nem lehetett rendesen légteleníteni. Ez így rendben lehet?
Ha megteszem akkor viszonlag rendben megy a váltás, ha nem akkor rettentesen nehéz 1 - es 2 -es váltó is darabos marad.
Elképzelhető ha indítás előtt ezt a lépést megteszem elmúlik?
Lekell légteleníteni, olyan nincs hogy nem lehet.
Hülye az a szerelő akkor és vidd másikhoz.
"Eddig hányszor kellett ezt megtenned? Hány napja volt a javítás?"
Vannak olyan autók, amelyiknél a kuplung csöve végig felfelé vezet. Ezeket nem kell légteleníteni, használatkor légtelenítik magukat.
De ehhez csak egy alkalommal kellene nyomogatni a pedált. Ha minden indításnál szükség van rá, az nem jó. (Ahogy #2 is írta.)
Köszi a válaszokat úgy látom laikusként ez nem csak nekem volt furcsa.
Mai nap,
Beindítás előtt kell megnyomni párszor a kuplungot, (ezt hagytam ki mikor elhoztam, rettenetes volt vezetni nem vagy csak alig vette a sebességet azt is ilyen erővel)
Miután kipróbáltam hogy nem indítottam be és akkor nyomtam rá határozottan jobb volt de így is nagyon rossz volt váltani vezetni és így sem mindíg de többször vette be a sebességet.
"Mai nap,"
Akkor még használd egy párszor, mielőtt reklamálsz. És érkezés után jobb eredménnyel járhat a nyomkodás, mert akkor a fékfolyadék melegebb, folyékonyabb. A buborékok is jobban mozognak benne. (Bár lehet, hogy ez a hatás elhanyagolható.)
Ez az egész egy halandzsa.
Le lehet azt légteleníteni rendesen. Ha nem, akkor valószínűleg a másik henger is rossz és lelevegősödik. Egyébként ezeket párban szokták cserélni. Mikor az egyik rossz, a másiknak a napjai is meg vannak számlálva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!