Gumik miatt rángathat az autó gyorsításkor?
Figyelt kérdés
3 masba nyomok egy padlógázt akkor olyan 5mp alatt gyorsít 50-ről 120ra de olyan durván rángat eközben hogy alig bírom egyenesben tartani az autót emiatt már nem is merek 100nál gyorsabban előzni.
Azt érzem hogy a kocsi fara dülöngél balra jobbra.
Vettem 2db használt gumi az első tengelyen lévők mások mint a hátsón és 6-7 évesek.
Tudnak rangatozast okozni a gyenge minőségű gumik vagy ez futómű hiba és csak véletlen egybeesés hogy mostanában tapasztalom?
2023. jún. 13. 18:27
1/12 A kérdező kommentje:
Vettem 4db használt gumit*
2023. jún. 13. 18:28
2/12 anonim válasza:
ha valami komolyabban elektronikázott autód van, pl kipörgésgátló, és nagyon eltérőek ezek a gumik méretileg, akkor megtudja hülyíteni a vezérlést az elétérő fordulatszámuk
3/12 A kérdező kommentje:
Egy 2003 mas Ford focus
2023. jún. 13. 19:30
4/12 anonim válasza:
Ez amit le írtál biztos hogy nem a gumitól van, más probléma van ott, nézesd meg minél elöbb.
5/12 anonim válasza:
50-ről 120-ra 5 másodperc?
RS focus, vagy mi ez? :D
6/12 anonim válasza:
Nem rs, hanem st 170, 2literes motorral. Lehet kopott féltengely csukló vagy csak ideje már centíroztatni.
7/12 A kérdező kommentje:
5
1.8 tdci 115 lovas
2023. jún. 14. 08:09
8/12 anonim válasza:
Akkor nem a lóerő sok, hanem a nyomaték.
9/12 anonim válasza:
Akkor az az 5 másodperc jó lesz 10-nek is. :D
Mindenesetre féltengely okozhat ilyet, hogy erősebb gyorsításra rángatózik.
10/12 A kérdező kommentje:
Majd lemerem szerintem nincsen 10mp azt azért írtam hogy kiemeljem hogy nagyon erős gyorsításkor jelentkezik a rangatozás
2023. jún. 14. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!