Közepes terhelésen Gyorsításkor . Kb 1100 es 1500 között és csak meleg motornál csörgés szerü fémes hang . Akkor hallom mikor pl lassitok az autó mögött visszaváltok 3asba es elkezdem neki adni a gázt . 1.6 hdi peugeot . ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 04:00
1/12 anonim válasza:
" Akkor hallom mikor pl lassitok az autó mögött visszaváltok 3asba es elkezdem neki adni a gázt ."
Már hogy vagy te az autó mögött???
2/12 D. Brasco válasza:
Összefoglalva:közepes gyorsításkor amikor lassítasz csörgést hallasz,úgy hogy az autó mögött vagy.
Azért korán reggel 4-kor ennyire mocsár részegnek lenni......vagy szivtál valamit?
3/12 anonim válasza:
Túl alacsonyan tartod a fordulatot, nem az optimális fordulatszámon, emiatt van kicsit csörgő hangja a motornak. Válts vissza egyet, nem fog csörögni a motor.
4/12 anonim válasza:
Nem füstöl feketén?
Vagy porlasztóhiba, vagy előtöltés elektronikája vacakol.
5/12 A kérdező kommentje:
Megyek egy automogott lassan kb 30al nekiállok gyorsitani es akkor hallom rzt a hangot . Nem fustol a vezerlesbe 20 00m km van a porlasztokaz vele eggyut csereltem . Valto hiba nem lehet ? Azt hidegen is hallanam ?
2021. ápr. 9. 07:21
6/12 A kérdező kommentje:
Ha benyomom a kuplungot vagy porgetem semmi hamgja nincs
2021. ápr. 9. 07:24
7/12 anonim válasza:
Egy helyben ha állsz hallgasd hogy csattog-e, kettőstömegű is csetteghet
8/12 A kérdező kommentje:
120 000 km van a kettostömegüben .
Nem csettteges inkabb femes karcos csorgo hang .. mintha huznak valamit magam utan
2021. ápr. 9. 08:08
9/12 A kérdező kommentje:
Turbot most cserelik. Van esely hogy utanna elmulik. ?
2021. ápr. 9. 14:37
10/12 anonim válasza:
"Ha benyomom a kuplungot vagy porgetem semmi hamgja nincs"
Pedig akkor a váltóból gyün...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!