Sebvaltos auto helyes hasznalata?
Sziasztok.
Kerlek segitsetek. Vezetni jarok.
Ugye ha atvaltunk pl kanyarodasnal 4.-ikbol masodikba akkor mi a helyes hasznalat!?
Enyhen kuplunggal lassitom az autot vsgy enyhen kuplunk es fek es visszavaltok?
Kerlek segitsetek mit kell tudnom, kerdezem sz oktatom de mindig az s valasza hogy majd “rajovok magamtol” de aztan mindig leb.szas a vege…mar szinte felek menni vezetni
8,
Egyesével le váltogatni nagyon amatőr és felesleges idő húzó dolog.
Szimplán elkezd lassítani benyomja a kúplungot és egy erőteljesebbet fékez hogy a 2 es alapjárati sebességét elérje vissza 2 utána rá engedi a kuplungot és megy tovább nem kell egyesével le válogatni
12: "Forraltam már el hátsó fékfolyadékot, amikor lusta voltam visszaváltogatni"
Akkor ott valami nagyon nem jól működött. A fékpedál arra van, hogy fékezzen vele az ember. Ha 100-z
Véletlenül elküldte.
Folytatom:
Ha 100-zal megyek, akkor is rövid másodperc fékezés után le tudom fékezni állóra. Ettől nem szabad, hogy a fékfolyadék elforrjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!