Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális hogy nem hiszem el...

Normális hogy nem hiszem el hogy van jogosítványom?

Figyelt kérdés
3 hónapja van még azóta minden nap vezeték. De ha meglátok egy rendőrt egyből megijedtek mert olyan mintha még mindig úgy érzem nekem nincs jogosítványom. Nem tudom elhinni hogy van. Mikor valaki megkérdezi van-e jogsim hajlamos vagyok azt mondani hogy nincs mert nem hiszem el.

2023. jún. 6. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Előtte vezettél jogsi nélkül?
2023. jún. 6. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezze gond. Én is nehezen hiszem el, hogy 1 év nyűglődés után meglett a motorjogsim, úgy, hogy közben jó régóta megvan a B. Néha még mindig azon kapom magam, hogy van amit túlzásba viszek még kocsival is, mintha még ott jönne mögöttem az oktató.
2023. jún. 6. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen, 10/8 embert elkap az ideg legalabb egy pillanatra ha rendort lat, viccelodnek is ezzel memeken stb, hogy ugy erzed magad mintha drogot csempesznel. Sok ilyen embert ismerek en is, de nem kell a kekektol tartani, bugyuta lenyek de nem tamadnak meg csak ha megserted a teruletuket vagy elelemert folyik a harc. Viccet felre teve majd idovel elmulik, kiveve ha nagyon raparazol mindenre:D
2023. jún. 6. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki sem hiszi el, hogy nekem van, de papírom van róla 😃

Majd megszokod.

2023. jún. 6. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
EZt a kérdést tedd át az egészség-pszichiátria kategóriába.
2023. jún. 6. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint amikor a gyerekem születése után még legalább 2 het kellett ahhoz, hogy ne fejeltsem szegényt a babaülésben indulás után. Addig pociban volt, nem tudott ottmaradni máshol.

A nagyobbikkal elindultam, bezartam az ajtót, akkor öttem rá, hogy a kicsi az előszobában pillog a babaülésben szep csendben. Te jó ég! Vissza a lakásba! Nyugiban várt, en meg leizzadtam ijedtemben XD

Majd megszokod ;-)

2023. jún. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!