Ez így szerintetek normális , mit tegyek ?
Nagyából 1,5 éve járok forgalmi oktatásra Szegedre . Ma volt a 6. vizsgám és eddig majdnem minden vizsgámon egy apró hiba miatt húztak meg. Az oktatóm egyáltalán ki se áll értem vizsgán pedig nagyon jó oktató (leszámítva azt hogy sok pénzel lehúzott). Most a 6.vizsgán ugyan az a nő buktatott meg aki az 5. is volt . Szerintem az se volt jogos és a mostani se.
Gondolkoztam most a váltáson hogy nem Szeged kéne próbálkozni mert túlzottan szigorúak.
Ti mit tennétek a helyemben ?
Az oktatod persze, hogy nem all ki erted. Ennyiszer nem bukik, aki tudja, mit kell csinalni.
A legtobb hozzad hasonlo ember azt hiszi, heccbol buktatjak meg, meg a penzert. Hat megsugom, hogy nem! Rengetegen csinaljak a jogsit, en nem reg "A" kategoriara csinaltam, es alig volt ott is szabad idopont. Gondolj bele, "B"-n milyen tumultus van. Ugyhogy ha tudnad, es nem cseszned el, akkor nem buktatnanank meg.
Bocs, pajti, de a hiba a te keszulekedben (fejedben) van.
- Ugy dontottem, megszerzem az autobusz jogsit.
- Dehat meg csak most csinalod szemelyautora.
- Igen, de az oktatom szerint jobb lenne, ha busszal jarnek.
😂
Normális.
Tanulnék a hibáimból. Hiába mész máshová, ott is meg fognak buktatni, ha bukást érő hibát követsz el.
Persze egy kisvárosban könnyebb vizsgázni, ahol a többsávos út és a villamos ismeretlen fogalmak és van összesen 2 db lámpás kereszteződés.
De ha alap dolgokat rontasz el, akkor ugyanúgy bukó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!