Van 13-5 misim autóra, és merciket nézegetek, örűltség?
Figyelt kérdés
baromira tetszik a mercédesz.
Kamionsofőr vagyok, (ezt csak azért írom,hogy képbe legyetek a fizummal fix 900nettó).
Ezt a kocsit néztem ki magamnak.
2023. máj. 11. 18:14
11/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk igazi! 4hetet vagyok kamionban 1et otthon :) akkor mit ajanlanal ?
2023. máj. 11. 19:22
12/19 anonim válasza:
Nézz meg még egy párat, próbáld ki őket, beszélj leendő szervízekkel, és úgy válassz.
10 milka nem kis pénz, szólóként sem.
Ha még végre nő jön a házhoz, ő is értékeli az okos döntést.
14/19 anonim válasza:
Család nélkül én tuti kétüléses szépséget keresnék.
Ajánlatom csak az, hogy ne impulzus vásárlást csinálj.
Mercik nem rossz döntés a prémium kategóriában. Járj egy picit utána.
15/19 anonim válasza:
Cuprából csak az 1.8T! 7.7 másodperc alatt tudja százat és 230felett van a vége. Valamint sok egyéb járműben is megálta a helyét ez a motor.
16/19 anonim válasza:
Te 20 évesen még nem kamionozhattál!!!
17/19 anonim válasza:
Mindjárt kiderül, hogy a merciket sem szereti... Megkell oldanunk a rejtélyt! Bozont, te Scobyval mész! Vilma, Diána ti velem jöttök!
18/19 A kérdező kommentje:
10eve C-ztem csak.
2023. máj. 11. 23:02
19/19 A kérdező kommentje:
Illetve kb felevet C-ztem mert utana mar mehettem CE-zni! De C-vel is mar nemzetkoziztem
2023. máj. 11. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!