Dácek kérdése:
Nézegetem már az itteni kérdéseket de nem nagyon láttam azt amit én keresek… Van egy 96mk2 Caddym most jelenleg rohangálós/munkás kocsinak használom 1.9Dezső :) Sokat kell alakítani rajta hogy egy 2.8 vr6 vagy 3.2vr6 bele férjen?!😅
Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 18:22
1/7 anonim válasza:
Dehogy, a hátdó ajtón könnyű betenni és oda simán befér akár mindkettő egyszerre is.
2/7 anonim válasza:
Meg ha fizikailag bele is ferne, soha a budos eletben nem tudnad ugy lepapirozni hogy kozutra mehess vele.
3/7 A kérdező kommentje:
de miért nem tudom lepapírozni?
2023. jan. 9. 21:02
4/7 anonim válasza:
Mert tipusidegen, es arra nem kapsz muszakit.
Amugy csak egy kicsit (jo, sokkal) kerulne tobbe ez a mutatvany, mint amennyit az egesz verdad ert valaha ujkoraban.
5/7 A kérdező kommentje:
És ami van/volt itt magyarban Skoda favorit az hogyan ment át műszakin úgy hogy egy sharanak a vr6 blokkja meg első felfüggesztését kapta meg?
Pont azért akarom meg csinálni mivel nem nagyon vagy nincs is itthon ebben a Fanyarországban ilyen kocsi.
2023. jan. 10. 00:05
6/7 anonim válasza:
Egyszerűbb eladni és venni olyan motorral ami neked megfelelő
7/7 anonim válasza:
Az a favorit úgy megy át vizsgán , hogy 2 évente vissza van alakítva gyárira .
Azaz sem a vr6 sem más cucc nincs benne vizsgán , hanem vizsgára teljesen gyári favoritként megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!