Volkswagen tiguan-t néztem ki családunknak. 2019/2020-as évjáratban. Vélemények és tapasztalatok? Amit érdemes lenne megnéznem az autón ha már nézegetem őket.
Szerintem a legtöbb motor tervezett élettartama 200k km. Az nem jelenti azt, hogy ha eléri, szétesik. Lehet, hogy kétszer annyit el fog menni gond nélkül.
1.5-ösből 270k van a legtöbbet futott autóban, amit jelenleg látok hirdetve. Még túl fiatal, hogy fél milliót futottak legyenek. 1.4 TSI-ből már van példa olyanra, ami 400k km felett jár, és még nem esett szét.
Szerintem ezek a TSI-k most a legjobb turbósok között vannak a piacon. Rendes, négy hengeres motorok, komoly problémák nélkül, megdöbbentően jó fogyasztással.
Konkrétan a Tiguannal sajnos nincs tapasztalatom.
Azért finoman nem árt megjegyezni, hogy ezek már nem azok az első generációs TSI-k, amiket 200k km után lehetett újrafűzni szinte kivétel nélkül...
Ettől függetlenül én is TDI+DSG-t néznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!