Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 Sportback 8PA vélemény...

Audi A3 Sportback 8PA vélemények? Leginkább az 1.6-osakat nézegetem. Mennyire megbízhatók ezek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Erejük, fogyasztásuk, viselkedésük alapján a turbós benzinesek nagyon jók, megbízhatósági és szervizszempontból nem. A legkisebb kockázatot a 102 lóerős régi 1,6-os szívó benzines és az 1,9 TDI jelenti, a 2008 utáni modellekben az 1,6 MPI, a 2,0 CR TDI és az 1,6 TDI.
2022. márc. 28. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Összességében egy nagyon jó autó, szokásos VW-Audi egyentechnika a szokásos típusgondokkal, semmi extra. Viszont a motort nagyon jól kell megválasztani.

Én az 1.9 PD, 1.6 és 2.0 CR dízeleket tudom ajánlani, de nagyon fontos az átlátható és jó szerviztörténet, anélkül nem mernék ezekbe beleülni, komoly számlákat tud generálni, ha el voltak hanyagolva. Jól tartva nagyon sokat elmennek, főleg ha nem városi 5-6 km-es távokra vannak használva.

Benzinesekkel kevésbé rózsás a helyzet, a TSI (TFSI) motorok itt még nem voltak kiforrott konstrukciók, nem lehet őket objektíven nézve ajánlani ennyi idősen.

Az előttem is említett 1.6-os szívó alapmotor egy élhető konstrukció, ha megbízhatóságról beszélünk - cserébe elég lusta és teljesítményéhez mérten torkos motor. Természetesen el lehet vele közlekedni, de egy ilyen autóhoz szerintem jobb menettulajdonságok passzolnak ennél.

2022. márc. 28. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Frázisok azért puffogtatva vannak ezerrel, ennyit bármelyik autós szaklapon is el tud olvasni a kérdező, bár nem is értem miért nem ott néz szét, illetve index fórumon, vagy egyéb helyeken XD
2022. márc. 28. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as. Ne aggódj szét néztem. Biztosabb ha több helyről hallja az ember, nem? De. Nem értem a problémád.
2022. márc. 28. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
@3: Nem értem a "frázis" kifejezést ebben a kontextusban. Egy autó olyan, amilyen, és ezt mindenki el is mondja róla, aki ismeri. Mondjam azt neked, hogy a Ferrari a világ legolcsóbb és legmegbízhatóbb autója, vagy hogy a Suzukinál jobb minőségérzetet semelyik prémiummárka nem tud, és akkor boldog leszel, mert hallottál valami új hazugságot?
2022. márc. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!