Én most vettem egy kocsit 37 millió forintért, igazából nem is gondoltam rá, hogy lehet valami gyengébb kellene első kocsinak, jól döntöttem vagy adjam el esetleg?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 19:07
31/33 anonim válasza:
Add el, nem baj ha buksz par millliot. Eleg 200 LE is, nem kell rogton 350 LE
32/33 Koaxk Ábel válasza:
Amúgy meg a sok írigy rókakutyával nem kell foglalkozni, aki első autónak nem engedhet meg egy 37 millás kocsit, az anyit is ér!
A szegények meg tömegközlekedjenek!
Az ilyen csicskagyászokkal se kell foglalkozni aki ilyen hülyeséget ír, hogy kezdőként 200 lóerő elég!
Há baxod, tanyán lehet, de itt a fővárosban, az araszoláshoz is minimum 5-600 lóerős autó kell... ha meg még kicsit küldöd neki a pályán oda már bőven minimum egy 800 lóerős Hellcat!
33/33 anonim válasza:
Hát figyu, szerintem egy 37 millás autó max arra jó, hogy jól szétküldjed valami offroad pályán. Szerintem tartsd meg hobbiautónak és vegyél valami komolyabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!