Én most vettem egy kocsit 37 millió forintért, igazából nem is gondoltam rá, hogy lehet valami gyengébb kellene első kocsinak, jól döntöttem vagy adjam el esetleg?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 19:07
11/33 A kérdező kommentje:
Csajozik? Én kocsival soha nem csajoznék. Könnyű igy beszélni hogy csak álmodsz arról hogy ilyen kocsid legyen, ha lenne te sem csajozgatnál vele, jövőhét után megyek németbe az autópályára amúgy, csak mondom
2023. máj. 10. 19:31
12/33 anonim válasza:
Ha nem megfelelő számodra akkor add el
13/33 anonim válasza:
"nem én fizettem, oké?"
. Akkor nem is vettél semmit. Neked vettek.
14/33 anonim válasza:
Na ez az, ha nem te fizetted akkor kaptad. Könnyű más f@szával verni a csalánt.
15/33 anonim válasza:
Megkeresni ennyi pénzt nagyobb dicsőség, mint a német autópályán jaszkarizni.
16/33 anonim válasza:
Értjük, kérdező, 37 milliós autót szeretnél magadnak, de csak erre telik, hogy kiírj egy kitalált kérdést róla. Ez a realitás.
17/33 anonim válasza:
Nekem is hasonló árú autóm van, igaz nem az első és már régen nem is abban a korban vagyok :). Szerintem nem az ará számít, hanem, hogy szeresd vezetni, használni, szeress vele utazni vagy csak autózni. Megkérdezhetem neked mid van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!