Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én most vettem egy kocsit 37...

Én most vettem egy kocsit 37 millió forintért, igazából nem is gondoltam rá, hogy lehet valami gyengébb kellene első kocsinak, jól döntöttem vagy adjam el esetleg?

Figyelt kérdés

2023. máj. 10. 19:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Mert nem az
2023. máj. 11. 20:46
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban érdekelne, hogy szerintünk jó kocsit vettél-e, azt is leírtad volna, milyen kocsit vettél.
2023. jún. 11. 02:06
 23/33 anonim ***** válasza:
Bizonyitsd.
2023. szept. 23. 04:57
 24/33 tothp ***** válasza:
Nem te fizetted? Akkor add el simán. Fogtál 37 millát a semmivel.
2023. szept. 23. 13:10
 25/33 Koaxk Ábel ***** válasza:
75%

Nagyon jól döntöttél, ez egy teljesen felelősségteljes döntés volt, ami sajnos a mai fiatalok többségéből kiveszett.

Apám mindig azt mondta, hogy elsőnek olyan autód legyen, amit nem baj, ha meghúzol, kicsit megtöröd, leégeted kuplungját stb... magyarul olyan amit lehet ütni vágni.

Na most a 37 milliós Mercedes pont tényleg ilyen kis tanuló autó, nekem is mikor kezdtem jöttek ilyennel, hogy nehogy már egy szaros 6.0 V8-al menjek vizsgázni mondtam, hogy még rutintalan vagyok nem akarok nagyon erős autót.

Aztán tök jó volt, hogy megtanultam azt kezelni, első autónak is tényleg ilyen alap Lamborghinik közül választottam, mondom, hogy ne legyen gond, ha megpadkázom a felnit meg ilyenek, és tényleg jól eső érzés volt, hogy nem kell félteni.

Ma már persze rutinos sofőr vagyok, így végre be mertem vállalni egy Bugatti Veyron-t, de azért azt kezdőként nem ajánlom.

(off topic! Egyébként a legtöbb autós iskolában nem is lehetett Ferrarit, Porschet, Bugattit, Lamborghinit tanulóautónak választani, amit nem is értek teljesen?!?)

Fő az alázat szerénység, csak úgy szépen elvegyülni a forgalomba.

2023. szept. 23. 14:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Azóta vettem egy olcsóbb kocsit, ezt csak akkor vezetem ha valami olyan helyre megyek, mert egyszer odajött egy csávó pénzt kérni, persze nem adtam neki, de nem akarom hogy többen kérjenek szóval jobb ez így.
2023. szept. 23. 21:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Modell?
2023. szept. 24. 00:07
 28/33 Koaxk Ábel ***** válasza:

Kérdező teljesen megértelek, a szegények nagyon zavaróak!

Nem is értem miért nem csinálnak nekik egy külön megyét és viszik el őket oda, hogy itt Budapesten nyugodtan lehessen élni az Übermensch-nek!

2023. szept. 24. 03:48
 29/33 anonim ***** válasza:
Vácin versenyző BMW-s tetőteálló dízeles gyökeret engedik a sittről kérdést kiírni?
2023. szept. 24. 07:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem add el, de drágábban mint amennyiért vetted.
2023. szept. 24. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!