Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lenne az a szituáció amikor...

Lenne az a szituáció amikor elengednétek egy olyat aki neki megy az autótoknak?

Figyelt kérdés

Velem kétszer esett meg, hogy a saját autómba belekoccantak, és kétszer, hogy én máséba.

Az egyiknél muszáj volt betétlapozni de a körülményekhez képest nagyon jófej volt a vétlen fél.

A másodiknál pedig dugóban araszolás közben nyomkodtam a telefonom, és éppenhogy hozzáértem az előttem lévő Suzukihoz.Ő azt mondta, hogy menjünk tovább.

Belém kétszer jöttek, egyszer a vonóhorgomra akadt fel, az nem is tudott tovább menni, de az én kocsimnak nem lett baja, így mondtam hogy menjünk.

Meg egyszer szintén ilyen telefonnyomkodós (mint én) gurult nekem, én őt is hagytam elmenni.

Ekkor már lett egy karc a lökhárítóm műanyag díszlécén, de úgyis fényeznem kell már azt a lökhárítót mert sokat látott, és az a két karc is olyan hogy nem oszt nem szoroz.

Kb 1.5 milliót ér az autóm, tele apró karcokkal szóval nem veszem annyira szigorúan ha nem horpad/reped, új autóval nyilván más lenne.

Nekem midnig azt mondják, hogy hülye vagyok hogy leglaább egy 10-est nem kértem.

Kicsit hiszek a karmában és szeretném majd ezeket visszakapni, persze ez lehet a világ baromsága, de nem lettem volna gazdagabb attól a 10 ezertől ha elkérem, és én igazából nem bánom, hogy nem kértem semmit.

Neked volt már, hasonló?Vagy ha nem elengednéd az illetőt?

2023. ápr. 29. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

3-szor koccantak nekem, mind külföldön. Céges autó volt, mivel nem volt látható sérülés, siettem és nyelvi akadályok is voltak, így mindhárom esetben elengedtem az illetőt.

Én egyszer hajtottam ki a tükrét egy szabálytalanul parkoló autósnak, de ő is elengedett.

2023. ápr. 29. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Amíg régi autóm volt, ami amúgy is tele volt sérülésekkel, addig annyira nem izgatott. Amióta új van, amin javíttatok minden sérülést, azóta nem engednék el senkit.
2023. ápr. 29. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nálam volt ilyen, kereszteződésben másodikként álltam sorba, az előttem levő nem lépett a fékre és lassan gurult hátra és kicsit neki koccant az első rendszámtáblánál. Az már amúgy is meg volt nyomva így mondtam hogy nincs gond és mentünk tovább.
2023. ápr. 29. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is engedtem el már másik autóst. Hátulról rámfutott, a kocsinak nem lett baja, alánéztem patentok minden a helyén semmi se csúszott el, fényezés amúgy is gatya volt. Neki viszont lett baja, úgyhogy mondtam neki hogy részemről meg se történt, neki viszont drága mulatság volt a saját kocsija.
2023. ápr. 29. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi sérülést nem okoz, vagy olyan helyen ahol már van sérülés és nem zavar, akkor simán elengedem, különben mondanék egy összeget, ha nem jó neki, akkor biztosító.
2023. ápr. 29. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Az én autóm 16 milliót ér és karcmentes, senki nem megy sehova, ha nekem jött.
2023. ápr. 29. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen jelentéktelen a kár, akkor is kell egy foto. Egy közeli, egy távoli.

Amikor fotóztam, odajőtt a károkozó, és kért hogy töröljem a képet, ad húsz ezret...töröltem.

2023. ápr. 29. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Belém koccant 2 éve egy ürge,nem látszott semmi. Csináltam fotót, el akart menni gyorsan. Ok,rendőrt hívok. Erre ad egy kártyát hogy hívjam fel csak ne legyen rendőr. Ok,száma neve cégnév rajta. Hívom pár óra múlva,találkozunk kitöltjük a betétlapot. Pár nap múlva kiderül kamu adatokat írt be,nem is volt biztosítása. Én a kártérítést azer megkaptam. Így vigyázzatok ,senkiben nem lehet megbízni!
2023. ápr. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!