Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Odaadnád a frissjogsis feleség...

Odaadnád a frissjogsis feleségednek a saját autódat vagy vennél neki sajátot?

Figyelt kérdés
Olcsóbbat, persze, cascoval.

2023. ápr. 27. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha van rá lóvé akor persze, kapjon egyet.
2023. ápr. 27. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Vennék neki egy swiftet, amin megtanul vezetni, ütheti vághatja, aztán 1 év használat után kapna egy normálisat.
2023. ápr. 27. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Egz darabig beülnék mellé, és megtanítanám vezetni. Pont, mint ahogy 15 éve tettem.
2023. ápr. 27. 17:55
 4/15 A kérdező kommentje:
És viheti az autódat utána?
2023. ápr. 27. 17:56
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
#4: miért ne vihetné, ha már biztonságosan tud vezetni?
2023. ápr. 27. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

EZ az igazi magyar vírtus.

Itt mindenki venne mindenkinek autót. 🤣😂😣😫

2023. ápr. 27. 18:26
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Azért attól is függ milyen autó. Egy 400 lovas 3 hónapos BMW-t nem biztos, hogy odaadnék, hiába van tele elektronikával meg vezet bármilyen óvatosan. Egy 15 éves Astra-t igen
2023. ápr. 27. 18:27
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha MELLÉM akarnál/akartál volna "beülni és megtanítani vezetni", akkor elég nagy gond lett volna, én ugyanis friss jogsival is tudtam rendesen vezetni (egy hónap múlva már Nyugat-Európában autóztam balesetek nélkül) ha a párom ilyen arrogánszan állt volna hozzám, elég hamar elküldtem volna melegebb éghajlatra.

Másrészt meg kezdönek éppen nem Swiftet érdemes venni, abban ugyanis már kisebb balesetnél is komolyan sérül.

Egyébként meg milyen házasság az, ahol a férj dönti el, milyen autót vezethet a feleség, "vesz-e" neki - a feleség ugyanúgy meg tudja venni magának -, illetve mi az, hogy "nem adja oda" az autót, ami nem a férj tulajdona, hanem kettejüké!

Egyesek ezek szerint még a középkorban élnek, ahol minden a férjé, és ö dönt mindenröl, a feleség örüljön, ha kap enni!

2023. ápr. 27. 18:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem mindenki ennyire tehetséges, a 8-as válaszoló. Egy új jogsis azért lefullad, gyilkolja a kuplungot. Ráadásul a tanulóautót megtanulta, de a sajátot még nem.
2023. ápr. 27. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
ha belefér vegyetek egy olcsó valamit
2023. ápr. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!