Odaadnád a frissjogsis feleségednek a saját autódat vagy vennél neki sajátot?

EZ az igazi magyar vírtus.
Itt mindenki venne mindenkinek autót. 🤣😂😣😫

Ha MELLÉM akarnál/akartál volna "beülni és megtanítani vezetni", akkor elég nagy gond lett volna, én ugyanis friss jogsival is tudtam rendesen vezetni (egy hónap múlva már Nyugat-Európában autóztam balesetek nélkül) ha a párom ilyen arrogánszan állt volna hozzám, elég hamar elküldtem volna melegebb éghajlatra.
Másrészt meg kezdönek éppen nem Swiftet érdemes venni, abban ugyanis már kisebb balesetnél is komolyan sérül.
Egyébként meg milyen házasság az, ahol a férj dönti el, milyen autót vezethet a feleség, "vesz-e" neki - a feleség ugyanúgy meg tudja venni magának -, illetve mi az, hogy "nem adja oda" az autót, ami nem a férj tulajdona, hanem kettejüké!
Egyesek ezek szerint még a középkorban élnek, ahol minden a férjé, és ö dönt mindenröl, a feleség örüljön, ha kap enni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!