Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hozzá juthatok a saját tulajdo...

Hozzá juthatok a saját tulajdonomhoz?

Figyelt kérdés
Adott egy Suzuki Swift ami totálkáros lett 2022. Nyaràn. A család egyik ismerőse elvitte a roncsot, lett írva egy adás vételi szerződés de az nem lett leadva végül. Az autó az én nevemen van, viszont az ő portáján. Ő viszont nem tartózkodik itthon, ugyanis börtönbe került, azonban én ma megszeretnék ettől az autótól válni egy bontó által, de ehhez nyilván kell az autó. Ő viszont megtagadja tőlem hogy elhozzam. Van bármilyen jogom elhozni akár rendőri segítséget kérve?
2023. ápr. 3. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Próbáld megfenyegetni rendőrrel hátha meggondolja magát ha nem akkor rendőrségnél be kell jelenteni hogy nem hajlandó visszaadni
2023. ápr. 3. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Eladtad, nem a te tulajdonod. Az adásvételivel ballagj be a kormányablakba és jelentsd be utólag az eladást és kész, minden gondod letudva
2023. ápr. 3. 14:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Az adás-vételi papírokról nekem nincs példányom :/
2023. ápr. 3. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Adásvételi papírok, autó, rendszámtábla nàla, torzskonyv forgalmi nálam van …
2023. ápr. 3. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy nincs saját példányod? Az adásvételi 4 példányos

Ha elhánytad/eltüzelted/kitörölted vele/stb, akkor így jártál. Ha szerencséd van a haverodnál sincs meg, ekkor igazából senki nem tudja bizonyítani, hogy nem az övé.

Ha ő megőrizte, akkor ezt csúnyán benézted

2023. ápr. 3. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem nézte be, leadás nélkül nem ér semmit. Hiába van kitöltve és aláírva, ma az már nem ér semmit.
2023. ápr. 3. 14:37
 7/14 NTBS ***** válasza:
Nincs rokon, aki beengedjen?
2023. ápr. 3. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
#6: Egész addig, amíg a vevő át nem íratja, utána máris elég sokat ér.
2023. ápr. 3. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Te azt se tudod mit írsz!! Zokni !

3 . "Az adás-vételi papírokról nekem nincs példányom "

4. "Adásvételi papírok, autó, rendszámtábla nàla, torzskonyv forgalmi nálam van ".

2023. ápr. 3. 15:06
 10/14 A kérdező kommentje:
#9. Ha értelmes választ nem tudsz adni inkább ne írj. Tanulj meg olvasni. Kötekedni nem itt kell.
2023. ápr. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!