Szervizben vihetek saját motorolajat hogy ezt toltsek bele?
Figyelt kérdés
Gyári ford olaj2023. márc. 17. 18:20
3/7 anonim válasza:
A legtöbb szerviz és autószerelő nem szereti a vitt olajat, mert van nekik olcsó, hordós, mindenbe is jó olajuk, amit aranyáron kiszámlázhatnak.
4/7 anonim válasza:
Én eddig tízen éve mindig vittem, még márkaszervizbe is. Nem szóltak miatta.
Az alkatrészeket is az esetek többségében én viszem. De mondjuk már ismernek annyira, hogy tudják, hogy nem fogok bontott, vagy gagyi "alsópolcos" alkatrészekkel bohóckodni.
5/7 anonim válasza:
Bizony majd nézd meg hogy mennyibe esik a 200 literes hordós olaj és mennyi az 5 literes.
Ők se a maguk ellenségei.
6/7 A kérdező kommentje:
Es hogy tudom ellenőrizni hogy tényleg azt teszik bele amit én viszek? :d
2023. márc. 17. 20:52
7/7 anonim válasza:
Nézed. Nálunk pl ablakon keresztül nyugodtan végignézheted, hogy mi történik az autóval. Ne kergetik el az ügyfelet vasvillával, hogy az autó közelében nem lehet. Ilyen szervizbe alapból nem tenném be a lábamat. Ha nincs titkolni valójuk, nem fognak elzavarni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!