Egyedi rendszámtábla saját nevemmel. Bármi hátránya?
"A rendőrök előszeretettel szedik ki a forgalomból az egyedi rendszámosokat"
Ezt most olvasom először. Miért gyanúsabb az egyedi rsz, hogy sűrűbben állítják meg őket? :O
#2-es
de hát minden rendszám egyedi 🤷🤦
Max. azért rossz, mert könnyebben megjegyzik.
Pl. kikanyarodsz valaki elé vagy odaállsz valakinek a "helyére". És legközelebb megkarcolja az autódat bosszúból.
Nálunk a területi képviselő kollégáknak ez a tapasztalata, akart a cég a flottára egyedi rendszámot, egybehangzóan tiltakoztak ellene.
Egyébként pont azért állítják meg a rendőrök szívesen, mert akkor ott van pénz.
Szerintem is abban lehet hátrány, hogy könnyen megjegyzik. Kikanyarodik elém egy fehér Suzuki azt a büdös életben nem találom meg többet. De mondjuk olyan volt már, hogy rendszám vagy egyedi ismertetőjel alapján egyszer csak belefutottam az adott járműbe. Nyilván nem rongáltam meg és nem vártam meg a sofőrt, de nem mindenki józan gondolkodású.
Összességében meg szerintem ez az egyedi rendszám dolog simán csak béna. Akinek van pénze annak ez aprópénz, egy átlag pár milliós vagy pár százezres autón meg nyilván értelmetlenül néz ki, hogy miért pont a rendszámra verték el a fél kocsi árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!