Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell csinálni, ha az...

Mit kell csinálni, ha az autószervizben lecserélték az autón rendszámtábla tartókeretét olyanra amin a szerviz felirata van? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Nem velem történt meg, hanem egy autószerviznél olvastam vélemények között, onnan a kérdés.

Nemcsak a szükséges dolgokat cserélték ki az autón a szervizben, hanem pár nappal később észrevette az illető, hogy a rendszám tartó keretet is lecserélte az eredetit a szerviz olyanra amin az ő feliratuk van, amíg benn volt az autó náluk.

A kérdés elméleti: ilyen esetben mit kell csinálni? Hogyan reagálnátok, ha veletek történne ilyen?

2023. ápr. 8. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha ingyen volt, akkor nem foglalkoznék vele.
2023. ápr. 8. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendszámtábla tartó 500 ft, szerelőnél 1000 ft. Ha nem tetszene vennék egy másikat, nem éri meg ennyiért megszólalni sem.
2023. ápr. 8. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy jártam, hogy félig leszerelték a rendszámtáblát, majd szólt a munkafelvevő, hogy ezen nem kell lecserélni. Végül én szereltem vissza....
2023. ápr. 8. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszakérném azt ami rajta volt ha helyben észrevenném, ha nem akkor lazán lemosnám róla a reklámjukat. :)
2023. ápr. 8. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy mi van ráírva? Mert a zombori antalos sokkal jobb lehet.
2023. ápr. 8. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 nekem általában direkt olyan kereteim vannak amiből pillanatok alatt ki tudom kapni a táblát, nos ha kicserélné valami faszkópé másfajtára, morcos lennék. :)
2023. ápr. 8. 21:25
 7/11 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Fogalmam nincs milyen keret lehet a kocsin, nem hiszem hogy érdekelne ha kicserélnék
2023. ápr. 8. 22:27
 8/11 veterán vas ***** válasza:
81%

Nem nagyon hallottam még olyan esetet, hogy "csak úgy" puszira fölszereltek egy rendszámtartót. Akár mennyire is elenyésző anyag és munkadíj van mögötte, sehol sem szoktak jótékonykodni.

Ha pedig valaki kéri a cserét, akkor értelemszerűen a cég, a saját logójával ellátott keretetét fogja fölszerelni.

Egyébként szóra sem érdemes eset.

2023. ápr. 8. 23:49
 9/11 NTBS ***** válasza:
Nem zavarna.
2023. ápr. 9. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Kimondottan zavarna, velünk pl egyik helyen megtetté, de későn vettük észre. Direkt olyat vettünk amin semmilyen felirat nincs és nem lehet könnyen kivenni. Erre kicserélték valami gagyira a saját feliratukkal, amiből simán ki lehet pattintani. Alig pár hónapos volt a tartó.

#8 Pont most írtam le

2023. ápr. 9. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!