Mit kell csinálni, ha az autószervizben lecserélték az autón rendszámtábla tartókeretét olyanra amin a szerviz felirata van? Hogyan reagálnátok?
Nem velem történt meg, hanem egy autószerviznél olvastam vélemények között, onnan a kérdés.
Nemcsak a szükséges dolgokat cserélték ki az autón a szervizben, hanem pár nappal később észrevette az illető, hogy a rendszám tartó keretet is lecserélte az eredetit a szerviz olyanra amin az ő feliratuk van, amíg benn volt az autó náluk.
A kérdés elméleti: ilyen esetben mit kell csinálni? Hogyan reagálnátok, ha veletek történne ilyen?
Nem nagyon hallottam még olyan esetet, hogy "csak úgy" puszira fölszereltek egy rendszámtartót. Akár mennyire is elenyésző anyag és munkadíj van mögötte, sehol sem szoktak jótékonykodni.
Ha pedig valaki kéri a cserét, akkor értelemszerűen a cég, a saját logójával ellátott keretetét fogja fölszerelni.
Egyébként szóra sem érdemes eset.
Kimondottan zavarna, velünk pl egyik helyen megtetté, de későn vettük észre. Direkt olyat vettünk amin semmilyen felirat nincs és nem lehet könnyen kivenni. Erre kicserélték valami gagyira a saját feliratukkal, amiből simán ki lehet pattintani. Alig pár hónapos volt a tartó.
#8 Pont most írtam le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!