Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell csinálni, ha az...

Mit kell csinálni, ha az autószervizben lecserélték az autón rendszámtábla tartókeretét olyanra amin a szerviz felirata van? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Nem velem történt meg, hanem egy autószerviznél olvastam vélemények között, onnan a kérdés.

Nemcsak a szükséges dolgokat cserélték ki az autón a szervizben, hanem pár nappal később észrevette az illető, hogy a rendszám tartó keretet is lecserélte az eredetit a szerviz olyanra amin az ő feliratuk van, amíg benn volt az autó náluk.

A kérdés elméleti: ilyen esetben mit kell csinálni? Hogyan reagálnátok, ha veletek történne ilyen?

2023. ápr. 8. 20:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha ingyen volt akkor mindegy nem vacakolnék vele , max szóvá tenném , hogy legalább megkérdezhettek volna . Mondjuk az én esetemben esélytelen a rendszám keret cseréje , mivel nincs rendszám keretem , hanem 2 oldalú ragasztóval van felragasztva rendszámom
2023. ápr. 10. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!