Saját motort hogy viszem a tanpályára, ha nincs hozzá jogsim?
Halló, sziasztok! Csinálnám a nagymotor jogsit, very happy minden, csak az oktatónak nincsen motorja, hanem követeli hogy a diáknak legyen saját motorja, amin megtanul motorozni.
Evvel sincs gond, mert tudok venni motort, DE... igen ám, ott ez a DE szócska, hogy a lakástól egészen a tanpályáig, hogy viszem a motort?
Mikor életemben 2x ültem motoron, dísznek...
Ez nekem magas, ti mit gondoltok erről?
Vagy más viszi veled együtt, akinek van jogsija rá vagy tréleren szállítod, már ha neked van B kategóriás, nem kezdő jogosítványod. Ha nincs, ehhez is meg kell kérni valakit.
Én biztos keresnék inkább egy normális iskolát normális oktatóval, ahol biztosítanak tanulómotort. Azért na, B-n se várják el, hogy a családi kocsit vigyétek már átalakítva.
nem kell új oktató...felesleges a feszültséget szítani..
Egyszerűen keresel egy havert, vagy annak a haverját, aki vezetheti a motorodat..
Kivisz a pályáig, ott megvárja míg végzel, hazavisz, kifizeted, oszt jónapot.
igen létezik , mert ennél a sulinál úgyvan hogy ha esik a tanuló a tanpályán, nem a sajátja megy tönkre, ilyen alap elven működik ez a suli.
csak hát ahol lakom ez az autósuli van ( kisváros ) ...
Nincs B jogsim, sem semmilyen jogsim, és motoros haverjaim sincsenek.
Tehát ezek az opciók kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!