Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Saját motort hogy viszem a...

Saját motort hogy viszem a tanpályára, ha nincs hozzá jogsim?

Figyelt kérdés

Halló, sziasztok! Csinálnám a nagymotor jogsit, very happy minden, csak az oktatónak nincsen motorja, hanem követeli hogy a diáknak legyen saját motorja, amin megtanul motorozni.

Evvel sincs gond, mert tudok venni motort, DE... igen ám, ott ez a DE szócska, hogy a lakástól egészen a tanpályáig, hogy viszem a motort?

Mikor életemben 2x ültem motoron, dísznek...

Ez nekem magas, ti mit gondoltok erről?

2023. márc. 26. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Félve tenném még hozzá, hogy tuti az A kat kell neked?

Ha nincs B az azt jelenti benézted ha fúj, ha esik, ha legyen 10 fok a kritikus... az alatt...

Szóval jó motorozni, de autó mellett.

2023. márc. 27. 20:21
 22/25 veterán vas ***** válasza:
100%
Ilyen körülmények mellett nagyon kíváncsi lennék, hány tanuló fogja bevállalni az említett motoros tanfolyamot?
2023. márc. 28. 10:29
 23/25 A kérdező kommentje:

#21 Nem vagyok autópárti, mivel balesetem volt vele, és félek tőle.

A motortól nem félek, legyen bármekkora is.

Mivel csak hobbi szinten fogom nyomni , télen biztos nem.

#22 Az elmélet nagyon olcsó a sulinál, tán fele annyi mint a lehető legtöbb másik autósiskolánál, 25 a tandíj + vizsgadíj.

Bár a véleményem szerint azért ilyen olcsó,mert ezután jönnek a buktatók, na hogy akkor saját motort prezentáljon a tanuló.

2023. márc. 28. 11:40
 24/25 veterán vas ***** válasza:
100%

Ha sehol nem jelzi, hogy saját jármű szükséges, akkor meglehetősen etikátlan az iskola reklámja.

Számomra ez kb olyan, mint amikor az 50Ft-os kiflit valaki mindössze 38Ft-ért árulja. Tessék csak tessék, benne van minden alapanyag, ki lett gyúrva és meg lett formázva, viheted.

Ja, és azért ilyen olcsó, mert ennek a boltnak nincs kemencéje.

Szóval vidd csak 38-ért, de keress egy sütödét, mert különben sosem lesz ehető.

Vicc.

2023. márc. 28. 14:08
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen így van sajnos itt is...:/
2023. márc. 28. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!