Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme, hogy fényt raknak...

Mi értelme, hogy fényt raknak a kerekekhez? Miért kell az oda?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 26. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Oldalsó jelzés ugyanúgy kötelező náluk is, mint nálunk. Nálunk az oldalsó irányjelző búrája szokott prizmás lenni, de náluk nem kötelező az oldalsó irányjelző és amelyiken nincs, annál vagy natúr prizmát raknak fel, vagy egy helyzetjelző izzót, mint itt is.
2023. ápr. 26. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Belinkelsz egy 18 perces videót, legalább mondd már meg, melyik részén mit kell nézni rajta!!!
2023. ápr. 27. 01:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Ne légy már selejt. Nem látod a kereket, és ott a fényeket?
2023. ápr. 27. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első három másodpercben nem, utána meg nem néztem, mert gondoltam ha nem mondasz extra infót, akkor az elején van a lényeg. Ne én legyek már a selejt azért, mert kérdezni sem tudsz.
2023. ápr. 27. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy ha használnád az eszed/láttál volna életedben biciklit, akkor levágnád, hogy a láthatóságot javítja az a pár lámpa, és nyilván a piros van a fenekéhez közelebb. Ehhez nem kell túl sok logika, de gondolom eddig nem jutottál el, mert akkor beleírtad volna a kérdésbe.

Másrészt meg nem értem, miért nem a videó alatti kommentben kérdezed, ahelyett, hogy ide belinkeled bármi pontosítás nélkül.

2023. ápr. 27. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van.
2023. ápr. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!