Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme van az utólagos...

Mi értelme van az utólagos üléshuzatnak?

Figyelt kérdés

Ma már nem nagyon jellemző, hogy egy ember ugyanazt az autót használja 20+ évig. Az ismerőseim is általában 3-4-5 év után másik használt kocsit vesznek. De olyat is ismerek, ami megveszi az új autót, aztán garanciaidő lejártakor eladja és kihozza az újabbat.

Saját magam 12 éve járok ugyanazzal az autóval. Vigyázok rá. Teljesen újszerű, kopás és szennyeződésmentes most is. Alap a rendszeres takarítás, nem eszek, nem iszok az autóban, koszos melós ruhában soha nem vágódnék bele csak úgy. A szép gyári félbőr kárpitok nagyon tetszenek, biztosan nem dugnám el egy utólagos huzat alá. Arról nem is beszélve, hogy az ülésfűtés hatékonysága is gyengülne.

Akkor mire jó? Milyen esetben van értelme? Mert csak azért, hogy egy használt (vagy új) autónak a kárpitját érintetlenül őrizgessem a következő tulajnak, én nem sok értelmét látom.

2023. ápr. 4. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Védi a kárpitot.
2023. ápr. 4. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha vannak gyerekeid, akkor nem hátrány.
2023. ápr. 4. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem sok értelmét látom, nagyon max hátra a gyerek alá.

A rendszeres takarítás, esetleges kárpittisztítás bőven elég. 20 éves az autóm, de belülről újszerű.

2023. ápr. 4. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
Én már vettem azért üléshuzatot, mert tetszett. A gyári kárpit szürke/fekete, és vettem egy fekete/piros huzatot, aminek a háttámláján egy nagy vörös sárkány volt. Nagyon jól nézett ki. Volt, hogy a parkolóban egy idegen is megkérdezte, hogy hol vettem.
2023. ápr. 4. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem még azért van üléshuzat az autóban, mert van hogy eszek benne, van hogy koszosan kell beülnöm, azt meg egyszerűbb takarítani ,mint magát az ülést.
2023. ápr. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!