Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek a diagnosztikai készüléke...

Ezek a diagnosztikai készülékek érnek valamit van értelme megvenni ha van milyet?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy autó diag készüléket, fontos lenne hogy sok funkciót tudjon (élő adat, különböző adaptálások, resetek... és univerzálisan több márkát ismerjen)

Foxwell, Launch márkákat néztem eddig 150-300Ft-ig(esetleg más márka ebben az árkategóriában) de választani nem tudok.

Nyilván nem tud minden funkciót minden márkára de az elterjedtebbekre talán tudja a lényeget.

2023. febr. 25. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy ELM327-es olvasóm van, igaz az drágább.

Univerzális, hibakódot tudok olvasni és törölni, élőadatot is látok. OBD II. csatlakozással minden gond nélkül használható.

2023. febr. 25. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat az ár 150-300e Ft
2023. febr. 25. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Volt/van mindkettőm. A launch egy tablet egy tokban igazából. Nekem az kijelzőjével volt bajom. (Fényerő és törés)

Foxwell nt680 pro-m van most, előtte lite volt. Ezt már egy ideje használom és elég profi, minden kocsit vitt eddig nekem.

Könnyű kezelni, strapabíró, frissítések állandóan jönnek. Doboza is korrekt, hordozható. Ha veszek is legközelebb akkor az az i50 foxwell lesz.

Amúgy olvas mindent a pro amit lehet. Legzsak, motor, dpf, elő adat, resetek stb stb

(Koreait,németet, amcsit, olaszt)

Japán közül 1 kivétel volt csak eddig.

Launchból pedig ajánlanám az x431ek közül egy olyat ami neked megfelelő.

2023. febr. 26. 00:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. febr. 26. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, biztos érnek valamit, viszont nem éri meg megvenni, hacsak nem üzletszerűen fogod használni, pénzt keresni vele. Szerelőhöz elvinni a kocsit jóval olcsóbb. Vannak ilyen pár ezer forintos olvasók, azok bőven elegek azokra, amit otthon el tud végezni az ember.
2023. febr. 26. 20:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Hát hogy kinek mi éri meg az egyéni dolog.

Én jelenleg tanulom a szakmát de ha végzek elvileg minden porcikáját ki tudom használni(remélem) ebből kifolyólag az olcsóbb verziók nagyon “buták” lennének.(a modernebb autókhoz, hisz már karbantartásához is elengedhetetlen nem csak hiba keresésében)

Amolyan “hobbi” szerelésben is visszacsoroghat az ára.De ha csak a sajátomat teljeskörűen tudom csinálni én akkor is elégedett leszek.

Arról nem beszélve hogy inkább ezt dugom az autóra mint a nevesebb okosabb eszközök kínai klón és másolt verzióit.

2023. febr. 26. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy ésszerű döntés.
2023. febr. 28. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!