Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A vezetésben mit lehet szeretni?

A vezetésben mit lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Bennt ül az ember egy "dobozba" egy fotelben majd tekergeti a kormànyt meg nyomkod ket pedàlt. Ebben mit lehet annyira èlvezni, nekem nem jön be.
ma 17:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Én élvezem, hogy folyamatosan történik valami, kezelem az autót, sodródom a forgalommal. Vagy éppen csak elmélkedek miközben haladok kényelmesen a pályán.

Leköti a figyelmemet, ezért nem unatkozom. Én nagyon tudok unatkozni utasként, a telefont meg nem akarom egész úton nyomni.

Plusz élvezem, hogy egy "dobozban" vagyok, ahol saját illatomat érzem, saját zenémet hallgatom, nekem megfelelő a hőmérséklet, kényelmesen elfér minden cuccom, akár váltóruhát is be tudok rakni. És nem egy konzervdobozban senyvedek másokkal összezárva mint egy hering.

ma 18:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az autó egy közlekedési eszköz, azért van, hogy eljuss vele A-ból B-be relatív gyorsan és relatív kényelmesen. Nem kell, hogy bejöjjön.

Pislogni sem azért pislogsz mert szeretsz, hanem azért mert kell.

ma 18:06
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Mert van akit kikapcsol a vezetès.
ma 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Jó autóval lehet élvezni azért rendesen :)

Egyrészt szabadságot ad, nem kell várnom, hogy mikor jön a busz/vonat, másrészt nem kell vad idegenekkel osztonom, bár ezeknek nem sok köze van a vezetési élménynek.

Volt céges autóink pl H astrák voltak, na azokkal tényleg nem volt élvezetes a vezetés :D

De a saját régi hátsókerekesemmel élvezet lehúzott tetővel valami hegyes, erdős szerpentinen kolbászolni.

Várom is már a tavaszt emiatt is rohadtul!

ma 18:09
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező: neked mi a hobbid? Mi az, ami kikapcsol, ellazít, mentálisan feltölt? És miért pont az? Mit lehet abban szeretni?
ma 18:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

59 éve szereztem jogosítványt az MHSZ

-nél. (A,B,C, D,E) azóta mindent vezettem, ma már csak személyautót. Az életem része..persze lehet busszal, sőt, gyalog is járni.-

...hogy mi benne a jó?...egyedül vagyok...(és meg tudom fizetni)

ma 18:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy autista mnodjuk?

A vezetés szabadságot, függetlenséget, és jó kikapcsolódást jelent ha van olyan autó vagy motorja az embernek, nem utolsó sorban pedig feljebb is vagy a társadalom ranglétráján ha van autód.

Tudok olyan családról vidéken ahol két lusta 30-as szülő végigtelefonál az ismerőseik között hogy fuvar kéne mert a gyereket vinni kell, vagy nekik sürgős valami, nem szeretni kell a vezetést hanem csinálni, mert kell/kellhet.

Sokáig én is buta voltam és nem érdekelt mert könnyebb volt csak inni és villamossal hazamenni, leszálltam 3 percet ha gyalogoltam a bejáratig.

Jelenleg 6 éve vezetek, sajnos apám a stroke miatt időszakos vizsgálatok miatt fuvarra szorul, és akkor hívhatnánk a mentőket, így meg erre nincs gond legalább.

ma 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani miért, de nekem egyszerűen jó érzés vezetni. Már gyerekkoromban is mindig autós meg kamionos videójátékokkal játszottam, alig vártam, hogy legyen jogsim. Igazából nekem részben hobbi is, ha pár nap kimarad, akkor már hiányzik. Pár éve kb. 30 ezer km-t megyek évente, még nem untam meg. Mondjuk szerintem ha a vezetés lenne a munkám, akkor egy idő után kifejezetten nem szeretném, de a mostani helyzet tökéletes :D
ma 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be, akkor ne vezess. Nem kell ezt túl bonyolítani. Mi hiába magyarázzuk, hogy miért, úgy sem értenéd. A motorozást már meg sem említem...
ma 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

A motort vállalni kell leginkább, ott 50-50 hogy ha valaki egy autóval megfelelő teljesítményű géppel él életet :)

ma 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!