Bele lehet jönni a vezetésbe?
Elsősre sikerült a kresz, első vezetési órán az alapokat átvettük és hát ez nagyon nem könnyű, annyi mindenre figyelni kell, nézz a tükörbe válts, de ne fulladj le stb.
Bele lehet ebbe jönni? Gondolom azért a sok gyakorlással majd nő a rutin is. 36 éves nő vagyok remélem nem kezdtem túl későn, nagyon nagy segítség lenne a gyerekek miatt a jogsi, de úgy érzem egyenlőre, hogy nagyon béna vagyok, nem tudom elképzelni, hogy a gyerekek mögöttem üljenek 😅
1-es köszi a bíztató szavakat. 2-es a gyerekek nem fog ordítani, mert már elsősök lesznek, szóval nem csecsemők. Édesanyám 45 évesen vizsgázott le, azóta 10 éve már vezet. Nagyon rá hasonlìtok ezert úgy gondoltam nekem is menni fog. Emelett sok ismerősöm az én korosztályomból most tette le vagy most csinálja. A kresz viszgán a 20 ember fele 30 felett volt.hát majd kiderül, agyilag jónak mondanám magam, kitűnő tanuló voltam a kreszt is megtanultam és nem bemagoltam mint a 18 eves szomszéd lány. Egy táblát se tud elmondasa szerint es meglett elsőre a jogsija 😅 az a baj velem hogy elég kocka vagyok a kreszben is arra mentem hogy max pontszámmal legyen meg és nem arra hogy meglegyen 🙂 maximalista vagyok a munkában is.
Persze vannak pro és kontrák, de így leírni hogy nem fog sikerül elég komoly. Heti 1x tudok majd vezeti így kb nyáron majd be tudok számolni róla, hogyan sikerült. 🙂
"Bele lehet jönni a vezetésbe?"
Miféle ostoba kérdés ez mégis...? Gondolod születni kell rá...?
Nekem nem sikerült belejönni, 32 évesen kezdtem és nő vagyok.
Már az első órákon mondta az oktató hogy a figyelemzavartól kezdve a mozgáskoordinációs zavarig mindenféle problémám van. Az igazság az, hogy a stresszt nagyon rosszul kezelem (ennek van egészségügyi oka nálam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!