Motorozás más érzés mint a vezetés. Bár aki próbálta, annak ezt nem kell magyarázni. Én egy 125-ös 2t krosszenduroval is jókat csapattam. De kinek mi.
tegnap 19:03
12/18 anonim válasza:
Inkább mint a tömegkózlekedés.
tegnap 19:04
13/18 anonim válasza:
Én a motorozás kicsit a repülőgéphez tudom mindig hasonlítani, ahogy döntöget az ember mint egy vadászgéppel.
Autóvezetés nekem nem ad akkora élvezetet, az tényleg inkább a kötetlenségről szól, persze ha valakinek egy komolyabb erős autója van, ott a gyorsulás, sebesség tolja az adrenalint.
Lehetne azt is kérdezni, hogy egyeseknek mi jó a horgászásban? Mert az aztán tényleg dög unalom :)
tegnap 19:34
14/18 anonim válasza:
Van aki egy gép előtt szeret ülni egy büdös szobában és billentyűzetet nyomkodni, meg van aki szeret izzadni egy 2szer 2es lyukban, meg aki szeret jéghideg vízbe elmerülni, na?
tegnap 20:10
15/18 anonim válasza:
Maga az érzet, hogy irányítom az autót, közben halad mellettem a tàj, nagyon megnyugtat. Imádom.
tegnap 20:39
16/18 anonim válasza:
Hozzátenném, nekem nem kell a vezetésbe az adrenalin, nem azért vezetek mert érdekel a sebesség, sem az izgalom. Nekem pont elég az, hogy lehetőségeimhez mérten szabadon, gyorsan, kényelmesen eljutok A-ból B-be miközben nem unatkozom.
tegnap 20:59
17/18 anonim válasza:
Én például szeretem az interakciót, hogy kapcsolatba kerülök a többi közlekedővel.
Elengedem zebrán a gyalogost, elsőbbségétől függetlenül odaint. Intek, villantok az előttem kanyarodni szándékozónak, hogy jöjjön. Indexelek, villantanak, hogy beengednek, megköszönöm.
Pályán ugyanez. Haladok, ha valaki jön mögöttem kicsit odalépek, visszasorolok. Megköszöni, megyek tovább. Ha én haladok gyorsabban villantok, lehúzódik, megköszönöm, megyek tovább.
tegnap 21:17
18/18 anonim válasza:
En se kulonosebben szeretek. Persze praktikus sokszor, de kb ennyi. Ha valasztani kell hogy mondjuk megyek 100 km-t egyedul kocsival a laptoppal a hatizsakban, vagy felulok egy IC-re es ugyanugy ott vagyok 1 oran belul, akkor mar nem egyertelmu hogy mit valasztok. Ha mondjuk kimehetek egy nagy zart teruletre, hogy tessek itt lehet furikazni fel-ala, akkor azt kosz kihagyom, annyira azert nem szorakoztato, talalok erdekesebb elfoglaltsagot is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!